Bezield Leiderschap

bg-ee

Dit wordt het jaar waarin jij gaat thuiskomen in jezelf. En vanuit jouw innerlijk kompas gaat doen wat er écht toe doet. 

bg-dd

Bezield Leiderschap

Dit wordt het jaar waarin jij gaat thuiskomen in jezelf. En vanuit jouw innerlijk kompas gaat doen wat er écht toe doet. 

Bezield Leiderschap brengt het beste in jezelf naar buiten

In dit traject werken we 12 maanden intensief samen met als belangrijkste aandachtspunt weer thuiskomen in jezelf én van betekenis zijn voor anderen volledig vanuit jouw eigen natuur. Je (werk)leven vorm geven vanuit wat er echt toe doet. Vrij, rust en vanuit vertrouwen krachtige keuzes maken. Voelen dat je leeft!

Jij verlangt ernaar om bewust aan het roer te staan van de ontwikkeling van je eigen leven, loopbaan of bedrijf. Je wilt jouw natuurlijke kwaliteiten (her)ontdekken en versterken. Zodat je je vrij voelt en vol vertrouwen bent om stap voor stap steeds meer in je eigen kracht te staan. Je bent hier om vanuit jouw bezieling en je "natural strengths" het verschil te maken. Zowel voor jezelf als voor anderen. 

Krachtig, inspirerend, in verbinding met jezelf en de ander. Ik leer je om jouw complete ‘jij’ te gebruiken: de energie in je lijf, jouw gevoelens en gedachten, jouw talenten en de dingen die je doet. Vanuit je vanuit je Inner Compass jouw leven, loopbaan en bedrijf vormgeven. Nu en voor je toekomst.

We besteden daarbij veel aandacht aan regie nemen vanuit je vermogen om te ‘zijn’, voelen, denken én doen. Zo word je vrijer van reactieve emoties die je telkens weer je oude patronen doen herleven. Uit de dagelijkse stress en geleefd worden en in de rust waar je je leven vorm geeft vanuit helderheid, vrijheid en mogelijkheden.

patty-brito-Y-3Dt0us7e0-unsplash
Huisarts & Praktijkhouder

"Ik zou dit programma aanraden aan mensen zoals ik, die eraan toe zijn om het rationalisme meer te leren loslaten en meer in gevoel te komen.  De innerlijke familie is een fantastisch concept wat veel inzichten geeft! Ook de groepsbijeenkomsten hadden een fijne sfeer. Ik voelde er zoveel rust.

Het is echt een fijn traject geweest. Ik weet een stuk meer wie ik ben en wat ik wil. Daar ben ik je zeer dankbaar voor!!!"

 

Expertise uit o.a. de positieve psychologie, neurowetenschappen & kwantumfysica

De werking van je energie, brein en lichaam optimaliseren: voor gezondheid, diepgaande gevoelens “joy” en het beste van jezelf naar buiten laten komen.
Opstellen van je Inner Compass dat richting geeft aan een rijk leven waarin je doet wat er echt toe doet.
Op een down-to-earth manier je lichamelijke en je emotionele staat van zijn super snel en eenvoudig van stress naar flow brengen. (leadership embodiment)
Je stresspatronen kennen en kunnen resetten naar de meest optimale versie van jezelf

We maken geen uitvoerige plannen en doelen lijsten.

Je leert hoe je juist met ‘tiny habits’ creëert waar je naar verlangt. Zo leg je eenvoudig nieuwe patronen aan in je brein. In het hier en nu je eerstvolgende stap nemen met als focus: doen wat er echt toe doet waarbij je helemaal jezelf bent.
Leren door ervaren (doen) en reflectie (zijn) te combineren.
12 maanden persoonlijke begeleiding: d.m.v. individuele sessies, maandelijkse groepssessie met like-minded mensen en het benodigde contact inzake jouw ontwikkeling via mail, telefonisch of WhatsApp. We zetten in wat van waarde is om jezelf te hervinden en je leven vorm te geven vanuit je beste zelf.

Eenvoudig, duurzaam & regeneratief

We werken niet met trucjes of short-cuts. We werken aan het creëren van een duurzame way-of-life.
Terug naar een eenvoudige, intuïtieve, natuurlijke staat van ‘zijn' om je leven vorm te geven.
Je Inner Compass is een essentiële tool die je levenslang kunt gebruiken bij het vorm geven van je leven(skeuzes) en het verwerken van moeilijke ervaringen.
Het beste uit jezelf naar buiten laten komen door alle 4 je intelligenties te ontwikkelen en bewust in te zetten: creatieve intelligentie, sociaal-emotionele intelligentie, intuïtieve / collectieve intelligentie en cognitieve intelligentie.

Stress, drukte, besluiteloosheid en een overdaad aan werk

Het is een greep van de dingen waar jij zo graag afscheid van zou nemen. Je wilt echt van waarde zijn en het beste van jezelf anderen naar buiten brengen. Dat is wie je bent. En dat is wat je kunt.

Alleen, je merkt dat je je steeds meer geleefd voelt. Dat je niet meer volledig tot je recht komt. Misschien ben je wel doorgeschoten van iemand die goed kan leiden, naar een regelrechte controlfreak. Of van iemand die goed kan luisteren naar besluiteloosheid je jezelf blokkeert en afremt. Frusterend voor jezelf en voor anderen.

Je verlangt naar meer ruimte om die dingen te doen die er voor jou toe doen. Op een manier die ertoe doet. Met aandacht, compassie, oog voor groei en het menselijke. Waarbij je werkelijk het verschil wilt maken. En dan zonder jezelf uit te putten.

Het is tijd om uit jouw oude patronen en manieren van doen stappen, zodat je in je leven en je werken verder kunt groeien op je eigen manier. Je zoekt geen skillstraining voor jouw groei in leiderschap. Het gaat over terug naar jezelf, naar je bezieling.

Leven en werken vanuit vrijheid.

Zelfverzekerd. Met rust en aandacht. Niet langer geleefd door jouw innerlijke criticus. De ‘pusher’ die je vertelt om blind door te blijven gaan met presteren. Of de ‘pleaser’ die ervoor zorgt dat jij meer aan anderen denkt dan aan jezelf.

Misschien heb je gewoon een sterk gevoel dat dingen anders moeten, of een heel helder verlangen waar je naartoe wilt gaan werken. In ieder geval is dit jouw moment om de knoop door te hakken. Om te besluiten dat dit jouw jaar wordt: het jaar waarin jij bezield leiderschap gaat bestuderen, ervaren, beleven en toepassen.

koffie
wc

Methode

De door mij ontwikkelde BEmethode be | feel | reflect | do is richtinggevend voor jouw persoonlijke groei. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de impact van mijn jarenlange expertise bij het begeleiden van betekenisvolle en wezenlijke persoonlijke groei en leiderschap. De methode kent een eenduidige opbouw en inhoud en biedt ruimte om te werken vanuit jouw natuurlijke proces zoals het zich in het moment ontwikkelt.

 • 1.
  Je ontwikkelt regie over je autonome zenuwstelsel: essentieel om het beste uit jezelf te halen op een manier die goed voelt.

  De werking van het autonome zenuwstelsel is het fundament van jouw potentieel. Wanneer jij zorg draagt voor het functioneren van jouw autonome zenuwstelsel ben je in staat om zonder klachten te functioneren. En wanneer je optimaal regie neemt ben je zowel innovatief, creatief als kalm en in liefdevolle verbinding met wat er echt doet. Je leert eenvoudige interventies om jezelf te shiften van stress naar succes.

 • 2.
  We creëren bewust aandacht voor ervaringen in je leven waar jij dankbaar voor bent.

  En we duiken in de bron van jouw diepst verlangde gevoelens. Dit brengt ons bij jouw Inner Compass dat helder richting geeft aan hoe jij je (werk)leven vorm kun geven met je natural strengths. Zo wil je dat je doelen en intenties aanvoelen als je ze bereikt. Zo wil je dat de reis ernaartoe aanvoelt.

 • 3.
  In kleine stapjes je denken en doen hernieuwen van binnenuit door middel van je Inner Compass.

  Je brein is gemaakt om te leren (hernieuwen) en te automatiseren (energie besparen). Het merendeel van onze automatische en onbewuste patronen in denken en doen zijn al in onze kindertijd aangelegd. Je leert hoe je jouw patronen mee laat groeien met je persoonlijke vermogens, oude patronen loslaten en nieuwe patronen aanleggen waardoor je weer energie bespaart om met meer lichtheid en moeiteloosheid verder te groeien.

Praktische informatie

Het coach & opleidingsprogramma Embed & Elevate is deels individueel en deels in klein groepsverband met like-minded mensen die hetzelfde programma volgen.

 • Jij hebt 9 maandelijkse individuele coaching sessies met Nathalie Bougie

  Psycholoog en senior coach op het gebied van persoonlijke groei en leiderschap. Een sessie duurt +/- 90 minuten. Jouw groei is leidend: we nemen de ruimte die op dat moment nodig is.

  Gedurende jouw coachingstraject is er ruimte voor overleg via mail en telefoon. Je volgt een exclusief maatwerk traject: gedurende de 9 maanden kun je een beroep doen op mijn ondersteuning en expertise.

   

 • Leven en werken in het ritme van de seizoenen. Je volgt 12 maandelijkse bijeenkomsten van +/- 2 uur

  Je ontwikkelt je in een kleine groep van gelijkgestemden die allemaal hetzelfde programma The Regenerative Way volgen.

   

  Meditatie, reflectie en het delen van inzichten. 
  De meditaties zijn een combinatie van ademhaling, lichaamsbewustzijn, aandachttraining en positieve psychologie. De reflecties zijn gebaseerd op het natuurlijke proces van groei van binnenuit dat we kunnen leren aan de hand van het ritme van de seizoenen.

  Lente - ontkiemen
  Zomer - expansie
  Herfst - loslaten
  Winter - essentie

  Je leert gewaarzijn wat er in je omgaat, jezelf verruimen en je volle potentieel ontwikkelen. Waardoor je niet meer telkens terecht komt in dezelfde disfunctionele reacties en situaties, minder vastzit in je oude patronen en je jezelf niet langer beperkt tot wat je tot nu toe hebt ontwikkeld.

  Je ontvangt de werkboeken van de volledige jaarcyclus van 12 en de opnames van 12 geleide meditaties. Zo kun je jaar na jaar verder groeien.

 • de kracht van mind - body -soul optimaal ontwikkelen

  5 individuele coachingssessies gericht op het optimaliseren van je lichaamsbewustzijn. De sessie worden begeleid door en van onderstaande coaches:

  Anouk Vermeulen - coach, energetisch lichaamswerk en yogadocente.
  www.praktijk-anoukvermeulen.nl/

  Anouk Prop - psycholoog, trauma therapeut, yoga docent (E-500 RYT & YACEP) en reiki master. 
  www.anoukprop.com

 • We gaan voor duurzame impact

  Drie maanden na afronding van jouw bijzonder eigen traject hebben we een individuele de Grow On sessie.
  We bekijken hoe het nu gaat, herijken je kompas en bekijken hoe je verder kunt blijven groeien.

"HAPPINESS IS NOT SOMETHING READY MADE.
IT COMES FROM YOUR OWN ACTIONS"

Dalai Lama

Bezield leiderschap

Dit programma is niet geschikt voor iedereen. Het is een intensief traject met impact. Je wordt met veel aandacht en zorg begeleid door experts op het gebied van persoonlijke groei en leiderschap. The Regenerative Way is een transformerend coaching- en opleidingsprogramma op het gebied van persoonlijk leiderschap voor jezelf én om het verschil te maken in je loopbaan of je bedrijf. Wanneer je zelf werkzaam bent als coach, psycholoog, trainer of in het begeleiden van medewerkers dan kun je hetgeen je leert belichamen ook inzetten in je eigen werkveld. Dit traject is gemaakt om diepgaande impact te hebben op jouw staat-van-zijn. Zodat je een fundament legt waar je in je verdere (werk) leven op kunt bouwen.

Bonus:
Diverse audio-opnames om eenvoudig en snel. je je staat van zijn te verbeteren. Door rechtstreeks je fysiologie te beïnvloeden verbeter je je lichamelijke toestand, je emotionele toestand en het uplift je het vermogen van je brein. (neurowetenschappen)

Werkboeken met uitleg, vragen en oefeningen dat je ook in de toekomst kunt gebruiken bij het herijken van je inner compass en de vorm van het leven dat je leidt.

Doen wat er écht toe doet. En dat door helemaal jezelf te zijn.

Bijzonder Eigen legt het focus volledig op menselijke groei – health, happiness  & human potential. Groeien op je eigen manier. In je eigen tempo. Vanuit je eigen verlangen en je natural strengths. Alles wat we doen is dedicated maatwerk.

stress
bg10

Investering in jouw bezield leiderschap

Financieel: € 6.000,- excl. BTW bij betaling in 1 keer. Betaling kan ook in 10 maandelijkse termijnen van €610,- excl. BTW
Je bent bereid en in de mogelijkheid om tijd en aandacht te investeren in dit traject. Zowel tijdens onze afspraken als daarbuiten.
Belangrijk is dat je een krachtig verlangen in je hebt om persoonlijk verder te groeien. Omdat je voelt dat er zoveel meer in je zit. Meer rust, kracht en balans om een goed leven te leiden; makkelijker, lichter en rijker. Helemaal jezelf én van betekenis zijn op een manier die bij jou past.
Dit exclusieve en intensieve traject vraagt jouw bezieling, nieuwsgierigheid, liefde, moed, verbinding en betrokkenheid.
Bert-Jan

Bert-Jan Ter Hofte

Coach en Consultant bij Ter Hofte Transultancy and Executive Leadership

"Thuiskomen bij jezelf. Met een methode die echt aan de basis werkt van het menselijke besturingssysteem. Jij bent heel open en biedt veel veiligheid. Je brengt mensen echt thuis bij zichzelf."

Winkelwagen
Scroll naar boven