Soulsession

We maken de balans op: wat kun jij nú anders doen?

Veel mensen hebben het gevoel dat hun leven op de automatische piloot aan ze voorbij gaat. Dat ze zich verliezen in de waan van de dag en nooit toekomen aan hetgeen echt belangrijk voor ze is. Wanneer je niet bewust bezig bent met bezinnen en verbinding maken met het moment, kan dat ook kloppen. Als mens creëer je immers vaste patronen om te functioneren. Maar wat als die patronen jouw gevoel van richting overschaduwen? Als je acties en jouw verlangen niet meer overeenkomen? Dan is het tijd voor verandering. Heb je het gevoel geleefd te worden en heb je geen tijd of rust voor de dingen die er voor jou écht toe doen. Of ben je het beu om in die constante jaag-stand te functioneren, die stand van ‘doorgaan’ en ‘moeten’? En wil je op weg geholpen worden om het anders aan te pakken?

Maak dan een afspraak voor een Soulsession!

Do what you feel in your heart to be right – for you’ll be criticized anyway.”
– Eleanor Roosevelt

Wat een Soulsession je brengt

Tijdens een Soulsession gaan we samen intensief aan de slag met vragen die jou op weg helpen om jouw bedrijf, loopbaan of leven (opnieuw) vorm te geven. Tijdens deze sessie maken we allereerst de balans op: Waar sta je nu? Welke elementen wil je in jouw leven bewaren, welke zou je eigenlijk graag toe willen voegen en vooral ook: wat wil je niet meer? We bespreken wat je verwacht als je je leven invult met de dingen die je echt wilt en waar je dan op hoopt of rekent. Zo komen we tot de kernvraag: Hoe wil jij je ten diepste voelen? Door dieper op deze vragen in te gaan, geef ik je input en handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Je krijgt van mij een passend advies voor je verdere ontwikkeling: op weg naar een succesvol leven vol geluk en betekenis.

Bijzonder Eigen Soulsession

  • Skype-sessie of face-to-face (kennismakings)gesprek 90 minuten
  • Basis voor bezield leiderschap
  • Praktische handreikingen voor directe verandering
  • Mogelijke opstap naar andere programma’s en coaching
  • Investering: €165,- excl. btw

We beginnen met een telefonische kennismaking. In deze kennismaking bespreken we jouw verlangen en reden om te kiezen voor een Soulsession. Jij kunt dan alle vragen stellen die je hebt en we bespreken of coaching bij Bijzonder Eigen je brengt waar jij naar verlangt.

Meld je aan via het formulier voor een vrijblijvende telefonische kennismaking.  Na ontvangst van je mail neem ik op korte termijn contact met je op.

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring