Bezieling als kompas

bg

Geeft je in 90 minuten diepgaande inzichten over wat je in jouw leven wilt behouden, wat wilt toevoegen en niet meer wilt.
En vooral: hoe je dit kunt vorm geven op een manier die écht goed voelt.

bg

Bezieling als kompas

Geeft je in 90 minuten diepgaande inzichten over wat je in jouw leven wilt behouden, wat wilt toevoegen en niet meer wilt. En vooral: hoe je dit kunt vorm geven op een manier die écht goed voelt.

De balans opmaken

Tijdens een Soul Session gaan we samen intensief aan de slag met vragen die jou op weg helpen om jouw bedrijf, loopbaan of leven (opnieuw) vorm te geven. We maken allereerst de balans op: Waar sta je nu? Welke elementen wil je in jouw leven bewaren, welke zou je eigenlijk graag toe willen voegen en vooral ook: wat wil je niet meer? We bekijken hoe het zou zijn als je je leven invult met de dingen die je écht wilt en waar je dan op hoopt of rekent. Zo komen we tot de kernvraag: Hoe wil jij je ten diepste voelen?

Alles wat we doen en niet (willen) doen komt namelijk voort uit een gevoel. Hoe meer jij je kunt verbinden met jouw bezieling, oftewel jouw Inner Being, hoe meer je vanuit vertrouwen en met succes regie kunt nemen over het leven dat je leidt.

Door dieper op deze vragen in te gaan, geef ik je input en handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Je krijgt van mij een passend advies voor je verdere ontwikkeling: op weg naar een succesvol leven met een basis van gezondheid, geluk en betekenis.

Geen assesment d.m.v. standaard vragenlijsten

Jouw persoonlijke verhaal geeft inzicht in wat er nu is en wat je kunt doen om verder te groeien.
Een inspirerend en vervullend gesprek dat je in verbinding brengt met wat je in je hebt.

Focus op je mogelijkheden hier en nu

Geen uitvoerige analyse van je verleden.
Werken vanuit de positieve psychologie betekent aandacht voor wat wél werkt en daarmee verder bouwen.
Wanneer het wel van waarde is begeleid ik je als psycholoog in het loslaten van de impact negatieve ervaringen uit het verleden.

Concreet, praktisch en tegelijkertijd diepgaand

Focus op wat er al is geeft energie, motiveert van binnenuit en geeft richting aan je eerstvolgende stap.
Tiny habits: in plaats grootste actieplannen die je korte tijd volhoudt om dan weer terug te vallen in het oude. Ontdek hoe je stapje voor stapje duurzame verandering aanbrengt in je leven.

Een leven op automatische piloot

Veel mensen hebben het gevoel dat hun leven op de automatische piloot aan ze voorbij gaat. Dat ze zich verliezen in de waan van de dag en nooit toekomen aan hetgeen echt belangrijk voor ze is. Wanneer je niet bewust bezig bent met bezinnen en verbinding maken met het moment, kan dat ook kloppen. Als mens creëer je immers vaste patronen om te functioneren. Maar wat als die patronen jouw gevoel van richting overschaduwen? Als je acties en jouw verlangen niet meer overeenkomen? Dan is het tijd voor verandering. Heb je het gevoel geleefd te worden en heb je geen tijd of rust voor de dingen die er voor jou écht toe doen. Of ben je het beu om in die constante jaag-stand te functioneren, die stand van ‘doorgaan’ en ‘moeten’? De Soul Session helpt je op weg om het anders aan te pakken.

Maak de eerste stap naar een leven waarin je kunt zijn wie je bent. Een leven waarin je bewust kiest om niet te lijden maar te leiden. Om regie te nemen vanuit vertrouwen, openheid en vol energie en controle vanuit angst, onzekerheid en geslotenheid los te laten. Met succes doen wat er voor jou écht toe doet.

meer rust
kiezen vanuit mezelf bij uitdagende situaties
grenzen aangeven
je vuurtje (her) ontdekken
jezelf uitspreken en staan waar je voor staat
leren loslaten
meer genieten / energie /plezier
jezelf niet langer verliezen in de ander
leven vanuit hart én je hoofd
be methode

Ervaringen

Gezondheidszorgpsycholoog

"De inzichten en aanpak in de SoulSession zetten me écht aan en waren zo waardevol dat ik meteen besloot om verder te gaan met het programma Bezield Leiderschap.

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik kan veel meer in mijn eigen kracht blijven in plaats van op te gaan in allerlei issues die zich aandienen. Nathalie heeft een enorme kennis en wijsheid. Ik denk dat dit programma voor iedereen die zoekt naar een betere balans in het leven echt van toegevoegde waarde is."

Chirurg

"Ik kwam via een collega arts bij Bijzonder Eigen terecht. Dat kwam omdat ik merkte dat hij op een gegeven moment veel rustiger in het leven stond. Toen ik hem vroeg hoe dat kwam noemde hij Nathalie.

De SoulSession bracht al heel veel waardevolle inzichten. De keuze om door te gaan met het leiderschapstraject was toen een vanzelfsprekend volgende stap. Ik ben dankbaar voor alles wat het me gebracht heeft. Zoveel dichter bij mezelf en zoveel minder opgeslokt door wat er op me af komt.“

Ervaringen

Gezondheidszorgpsycholoog

"Ik kwam via via bij Bijzonder Eigen terecht. Ik was niet perse zoekende naar een traject. De inzichten en aanpak in de SoulSession zetten me écht aan en waren zo waardevol dat ik meteen besloot om verder te gaan met het traject Bezield Leiderschap.

Ik wilde mezelf beter leren kennen en me als persoon verder ontwikkelen. In relaties met mijn partner en ook met collega’s was ik vaak degene die (te) veel verantwoordelijkheid op zich nam. Hier wilde ik graag anders mee omgaan. Meer in mijn eigen kracht blijven in plaats van op te gaan in allerlei issues die zich aandienden."

Chirurg

"Ik kwam via een collega arts bij Bijzonder Eigen terecht. Dat kwam omdat ik merkte dat hij op een gegeven moment veel rustiger in het leven stond. Toen ik hem vroeg hoe dat kwam noemde hij jou. De SoulSession bracht al heel veel waardevolle inzichten. De keuze om door te gaan met het leiderschapstraject was toen een vanzelfsprekend volgende stap. Ik ben dankbaar voor alles wat het me gebracht heeft. Zoveel dichter bij mezelf en zoveel minder opgeslokt door wat er op me af komt.“

Van persoonlijk lijderschap naar persoonlijk leiderschap

Als register psycholoog heb ik 10 jaar lang behandeling gegeven aan mensen die vanwege een burn-out, depressie, angst of andere psychische belemmeringen tijdelijk aan de zijlijn stonden van hun leven en werk. Ik vroeg me in die tijd steeds vaker af waarom we in alle jaren dat we naar school gingen en opleidingen volgende nooit hebben geleerd hoe je als mens een betekenisvolle bijdrage kunt geven vanuit je natural strengths en zónder jezelf uit te putten.

In 2010 heb ik mijn loondienst verband - waar ik werkzaam was als psycholoog en leidinggevende - verlaten en ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke groei en leiderschap. Ik volgde mijn verlangen om veel meer mensen te leren leven vanuit gezondheid, geluk en hun volledige potentieel! Daarom heb ik in 2014 Bijzonder Eigen opgericht: hier leer ik jou doen wat er echt toe doet door helemaal jezelf te zijn!

Kom weer in contact met jouw Inner Being en je natural strengths. Leer hoe je jouw fysiologische en emotionele lichaamsprocessen in positieve zin kunt ontwikkelen en hoe je zelf je brein (software) bewust kunt vormen. 

DUS:

Niet pas in actie bij werkstress of psychische klachten. Geen focus op preventie van stress. We richten aandacht op je goed voelen door helemaal jezelf te zijn en vanuit deze energie bij te dragen aan een mooiere wereld. Voor jezelf en anderen. In dit moment en voor de toekomst.

persoonlijk lijderschap
bg8

Investering
Soul Session

Face-to-face of Online gesprek van ongeveer 90 minuten
Waardevolle inzichten en helder focus op mogelijkheden
Praktische handreikingen voor directe verandering
Opstap naar andere programma’s en coaching indien gewenst

Investering: €165,- excl. btw

Winkelwagen
Scroll naar boven