hello new day 5

Podcast #13 Hello New Day – reset your vibe.

 

In podcast #13 bespreek ik 6 ways-of-doing om weer in lijn te komen met jouw Inner Being.

In deze podcast deel ik eenvoudige en impactvolle mogelijkheden om je vibe weer in flow te brengen- zelfs als je slecht geslapen hebt. Bij twee ervan heb ik je beloofd om in de blog de linkjes te plaatsen. Deze vind je onderstaand.

De meditatie- en Yoga Nidra-sessies (slaap yoga) van House of Deeprelax zorgen voor instant ontspanning tijdens het thuiswerken, tussendoor op het toilet, vormen de basis voor een krachtig ochtendritueel of doen je ‘s avonds makkelijker en dieper in slaap vallen. Bij de meeste sessies hoef je alleen maar te liggen, luisteren en ultiem genieten. We hebben sessies tussen de 4 en 60 minuten, dus waar wacht je nog op?

Op >>> House of Deeprelax vind je meer info en de mogelijkheid om DEEPRELAX EEN MAAND GRATIS te ervaren. (geen automatische verlenging).

 

En als tweede >>> youtube Good Morning rampage van Abraham-Hicks. Voor mij een heerlijk big smile begin van de dag. Brengt me instant op een vibe van ontspanning, energie en vervuld van vertrouwen. Oftewel aligned met mijn Inner Being.

Enjoy! En groei prachtig verder.

Lieve groet, Nathalie

 

 

P.S. De super leuke mok op de foto *HELLO NEW DAY* van Eulenschnitt
vind je via deze link of door op de foto hiernaast te klikken.

 

 

HEB JIJ NA HET LUISTEREN VAN DEZE PODCAST VRAGEN? OF WIL JE ERGENS OP REAGEREN?

Of misschien is er een onderwerp op het gebeid van leiderschap nemen in je leven en je werk waar jij graag meer over wilt horen. Stuur jouw vraag, struggle of uitdaging dan nathalie@bijzondereigen.nl.

Je krijgt altijd antwoord op je mail én misschien dat ook jouw vraag wordt opgepakt voor een nieuwe bijzonder eigen podcast.

Bijzonder Eigen inspireert, coacht en begeleidt persoonlijke groei & leiderschap.
We maken het verschil door het beste in jezelf naar buiten te laten komen.
Zodat je op natuurlijke wijze succesvol van betekenis kunt zijn.
Voor jezelf, anderen en 
het grotere geheel waar we allemaal deel van uitmaken.

Vanuit het geloof dat bezieling als kompas levens, bedrijven en (netwerk)organisaties creëert waarin vreugde, welbevinden en betekenis de basis vormen voor succes.

In dit moment én voor de toekomst!

 

EN BEN JE ERAAN TOE OM IN LIJN TE LEVEN MET JOUW INNER BEING?

Voorbij aan de oude patronen die je niet langer dienen. Hieronder vind je de mogelijkheden die we bieden op het gebeid van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. N.B. dit is zowel voor mensen die zich verder willen ontwikkeling in hun leidinggevende rol, maar ook wanneer je merkt dat je weer aan aan het roer van je eigen leven wilt staan i.p.v geleefd te worden door wat anderen willen of de waan van alledag.

Desire & Do is het traject waarin jij zelf aan de slag gaat met het opstellen van jouw Inner Compass.

Embed & Elevate is het traject waarin je niet alleen je Inner Compass opstelt maar er ook in begeleid wordt om volledig te gaan leven vanuit jouw Bijzondere Eigenheid. Be the change you want to see. 🙂

Klaar voor meer health, happiness en om te leven vanuit je volledige “human potential’?
Meld je aan voor de SoulSession en dan bekijken we samen welk traject het beste aansluit bij jouw behoefte.

0 Shares

Nathalie Bougie

Drs in Gezondheidswetenschappen & in Psychologie | Senior Coach voor persoonlijk leiderschap | Doen wat er écht toe doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet