Schermafbeelding 2023-01-06 om 12.33.07

Groeien door verstilling in januari

Podcast Het Ritme van de Seizoenen.

Je kunt de maand januari het beste ervaren in de ademhaling; deze maand is vergelijkbaar met het moment waarop je volledig uitgeademd hebt, de stilte en rust, waarna je vervolgens voelt dat de nieuwe inademing opkomt, zonder dat deze er al werkelijk is.

De cyclus het ritme van de seizoenen verbindt ons met het autonome levensproces waarin we telkens hernieuwd worden vanuit de essentie. Laat dit proces door je heen komen, zie welke inspiratie, nieuwe ideeën, verlangens opkomen. Misschien zie je al een duidelijke manier of vorm voor je, misschien is het meer een voelen van de verandering zonder duidelijke vorm. Wees geduldig en heb vertrouwen. Misschien dienen zich nieuwe vormen aan die pijnlijk zijn, beangstigend voor je huidige persoonlijkheid. Kijk of je dan in mildheid bij deze gevoelens aanwezig kunt zijn. rustig doorademend zal de ervaring langzaam loslaten en komt er ruimte om het nieuwe door je heen geboren te laten worden.

Als je buiten in de natuur bent breng dan bewust je aandacht naar de noten en zaden die in de grond liggen te rusten en geduldig wachten of ze zullen ontkiemen in de lente.

Luister hier de nieuwe podcast voor de maand januari.

 

Thuiskomen in jezelf en gaan doen wat er écht toe doet.

Misschien verlang jij er ook naar om meer te leven en werken in lijn met de natuur?
Kijk dan eens rustig rond of de cyclus Het Ritme van de Seizoenen bedoeld is voor jou.

En voel je aan alles dat dit het jaar is waarin je écht gaat kiezen om terug thuis te komen in jezelf?
Je leven vorm te geven vanuit wat er voor jou echt toe doet?
Stappen zetten die een wereld van verschil maken, en dan wel vanuit rust, kracht en een helder innerlijke kompas?
Dan is de Bezield Leiderschap de opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling waar je de  richting vindt waar je naar verlangt.

In deze opleiding zit mijn ziel en zaligheid en al mijn expertise voor een waanzinnig waardevol proces dat maatwerk is. Geen online training of groepstraject. Maar werkelijk in jezelf duiken met maar een bedoeling: thuiskomen en leiden vanuit wat je hier werkelijk te doen hebt. Met oog voor je eigen gezondheid, geluk en je volledige potentieel. En zo een wezenlijke bijdrage leveren voor de wereld om je heen. Of dat nu je gezin, relatie, je collega’s of je eigen bedrijf is. Jij mag doen wat er echt toe doet. Door helemaal jezelf te zijn!

 

0 Shares

Nathalie Bougie

Drs in Gezondheidswetenschappen & in Psychologie | Senior Coach voor persoonlijk leiderschap | Doen wat er écht toe doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet