cfv-ik-onstage

De kracht van meditatie.

Vorige week gaf ik de meditaties op het tweedaags event van Debbie Bernasco dat ging over Happiness & Marketing.

Wat een inspirerende dagen waren dit. De kennis, de expertise van Debbie die je de knowhow geven over hoe te ondernemen. En de switch die zij meer en meer maakt naar happiness als super belangrijke input om succesvol te worden, te zijn en te blijven met je business. En niet alleen als ondernemer in je bedrijf. Ook voor managers, directie en professionals die succesvol willen zijn in wat ze doen.

Happiness is essentieel voor ieder ondernemende mens die wil blijven groeien & gelooft in mogelijkheden.

Ik mocht op het podium mijn expertise delen over bezieling en verstilling als belangrijke ingrediënten voor geluk en succes. Verder gaf ik op beide dagen verschillende meditaties. En in de video zag je wat Marjan van de Bult van Gelukfabriek na afloop van de twee dagen tegen me zei, over de impact die de meditaties op haar hebben gehad.

En zij was niet de enige die met me deelde hoe de meditatie op de eerste dag helderheid gaf. Een andere deelnemer vertelde me hoe ze de verbinding voelde met wat er voor haar echt toe doet. Nog iemand schreef in een keer een duidelijk bussinessconcept voor haar bedrijf met een goede marketingboodschap.
Door verstilling en meditatie krijg je verbinding met jouw bezieling. Dit is de bron van krachtig leiderschap. Voor een succesvol bedrijf, organisatie, team, baan of carriere.

Happiness als basis zorgt ervoor dat je een succesvol LEVEN leidt.

 

Want die basis is het fundament voor alles wat je doet. Alle keuzes die je maakt. Je manier van leven en werken. De doelen die je nastreeft. It’s a way of life. IT’S YOUR WHY OF LIFE!
Kiezen voor happiness hier en nu is zo basaal, zo essentieel en zo fundamenteel. Het wordt pas lastig als we denken dat we geluk iets is dat je bereikt na veel inspanning, het behalen van je targets, het hebben van een huis/relatie/kinderen/auto/ carriere/aanzien/etc…….

cfv-ik-onstage

Ik ben zo dankbaar dat ik mijn expertise op het gebied van geluk en betekenisvol leven mocht delen. Omdat het echt zo waardevol en relevant is. Zeker in onze maatschappij waar nog te weinig bekend is over de daadwerkelijke impact van “nietsdoen”. Over de basis van ons ‘zijn’.
Zo veel mensen en organisaties zijn eigenlijk totaal overspannen en verwachten dat ze nog topprestaties kunnen leveren door nog meer te doen. We staan zoveel in de AAN-stand. Altijd druk bezig en op jacht naar……….tja vul maar in. En natuurlijk zijn twee dagen als deze zeer inspirerend en wil je er echt alles uithalen wat je maar kunt. En juist om dat te doen is het van belang om af en toe tijd te maken om te ZIJN. Om alles te verwerken wat er aan indrukken, kennis en beleving binnen komt. En zelfs nog een stapje verder: om je in het moment te verruimen door meditatie zodat je verbinding kunt maken met wat er voor jou echt toe doet. En vanuit die plek in je zelf stromen de ideeën en de mogelijkheden!

En echt, wat waren de inzichten en ervaringen van de deelnemers mooi zoals ik al schreef! Het blijft verrijkend om te zien wat voor moois er naar boven kwam bij verschillende ondernemers.

Behalve nieuwe inzichten kun je ook weer opladen door meditatie.

En voelen hoe het echt met je gaat en waar je eigenlijk behoefte aan hebt.
En nee het is dus niet zo dat meditatie altijd instant relief geeft. Soms ben je te ver en te lang doorgegaan. Heb je te intens alles in je willen opnemen.
En ja dan voel je met meditatie hoe moe je bent. Of hoe vol je hoofd zit. Hoe weinig zin je nog hebt.
En is de meditatie dan mislukt?
Absoluut niet. Het geeft je de mogelijkheid om ook dan te kiezen voor wat het best is voor jou. Voor de situatie. En soms betekent het dat je ervoor kiest om een sessie eerder te verlaten. En even naar buiten te lopen om wat meer op te laden. Of om te kiezen voor coaching, omdat je te vaak  merkt dat het leven je leegzuigt. En omdat je voelt dat het anders kan. Dat dit het moment is om echt leiderschap te tonen over jouw leven.

 

Leiderschap vanuit de pure, liefdevolle kracht van bezieling.

En jij? Waar ben jij druk mee? Heb je voldoende ruimte om in dit moment te zijn? Gewoon zoals het is? Om te verwerken wat je allemaal aan het doen bent geweest. Om te herstellen en weer op te laden.

In dit moment zijn geeft je ook weer de ruimte om je te verbinden met je bezieling. Met wat er in essentie echt toe doet voor jou! En om vanuit daar te bouwen aan een bedrijf, carriere, relatie, gezondheid, leven dat niet alleen maar ploeteren of overleven is. Of een leven waarin je eigenlijk alles hebt om gelukkig te moeten zijn, maar waarbij je ervaart dat het niet vervuld. Dat je een soort leegte ervaart. Een gevoel van “is dit het nou?”

 

Ik wil juist daadkrachtige ondernemende mensen zoals jij leren hoe je je leven kunt opbouwen op een fundament van geluk en bezieling. En om vanuit dit fundament succesvol te worden, te zijn en te blijven. Met het juiste kompas.

En omdat er echt heel veel deelnemers mij na afloop van de mediatie hebben gevraagd of zij ergens mijn meditaties kunnen aanschaffen weet ik dat ik hier meer mee mag doen. Dat ik een krachtige tool heb om levens te verrijken.
Dus bij deze VAN MIJ VOOR JOU als life-designer: een gratis meditatie om in het moment te zijn, te verruimen en liefdevol verbinding te maken met jezelf.

 

https://soundcloud.com/user-300416126/meditatie-liefde/s-h5vFY

Als jij de app SoundCloud op je mobiel downloadt heb je mijn meditaties altijd bij je: in de trein, voordat je gaat slapen of na je lunchpauze.

 

Jij verlangt naar meer bezieling en meer succes:

Wil jij graag meer kennis, oefeningen en meditaties voor een betekenisvol en succesvol leven? Schrijf je dan hier in voor het GRATIS ONLINE BEmagazine van Bijzonder Eigen. Je ontvangt het dan helemaal voor niks en boordevol waarde in je inbox. Elk seizoen een nieuwe editie. En natuurlijk houd ik je dan op de hoogte van het beste dat Bijzonder Eigen jou geeft.

En als jij nu voelt dat dit het moment is voor jou om werk te maken van je carriere, je bedrijf en je leven dan vind je de eendaagse retraite die 16 december plaats vindt zeker interessant. Een waardevolle dag in een kleine groep van maximaal 6 ondernemers, leiders en professionals, werken aan je kompas van bezieling. Zodat jij het leven leidt waar je ten diepste van houdt. Klik op de link om meer te lezen over de eendaagse retraite Design the Life you Love. Er is op dit moment nog plaats voor twee deelnemers.

En wil  jij meer profiteren van onder andere de voordelen van meditatie? Dan kun je mijn online programma “Succesvol zijn in het moment” volgen. In 4 weken ontvang je opdrachten, mindful moments en meditaties. En in week 5 spreken we elkaar via Skype. We bekijken waar je nu staat en maken een plan voor hoe je succesvol verder gaat.

En als je me wilt laten weten hoe jij de meditatie hebt ervaren dan laat dan een bericht achter. Je mag me ook mailen als je wilt reageren of vragen hebt over mediteren of life-design op nathalie@bijzondereigen.nl. Je hoort zeker van me.

0 Shares

Nathalie Bougie

Drs in Gezondheidswetenschappen & in Psychologie | Senior Coach voor persoonlijk leiderschap | Doen wat er écht toe doet.
Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet