Design the life you love retraite

Door Nathalie Bougie

Jij bent van de actie. Gaan voor succes en resultaten in je werk en met je bedrijf. Dat doe je goed en graag. Je werk is in feite topsport. Je leeft je passie.
En je beseft dat het regelmatig nodig is om te herstellen en tijd te maken om te ZIJN. Juist om die successen te kunnen blijven bereiken. Om in die lekkere flow te blijven en je niet te verliezen in voortdurend knallen. Want anders wordt je te veel meegezogen in jouw actie-stand. En dan verlies je de verbinding met het genieten van wat je doet. Met de vrijheid die zo belangrijk is voor jou. Dan voelt het niet meer liefdevol. Tijd om te ZIJN laat je herstellen en balans houden.
En tijd maken om te ZIJN, te bezinnen en te genieten van het moment brengt je ook naar grotere hoogtes. Het houd je creatief en innovatief. Je verruimt jezelf. Je geniet en koestert je tijd om te ZIJN – in de natuur, met familie en vrienden, een goed boek, een heerlijke meditatie of lekker eten.  Je bereikt zoveel meer als er voldoende tijd is om te ZIJN.
En eigenlijk gaat het er ook om dat je verbinding houdt met wat er voor jou essentieel is in je leven. Gaan voor dat waar jij goed in bent en verbinding houden met het genieten van het leven IN het moment. De verbinding met je gezin, vrienden, lekker eten, een boek lezen. Niets moeten, behalve genieten.

Dat heeft dus prioriteit voor jouw: even uit de stroom van alledag stappen om tijd te maken om jezelf te koesteren en te voeden. Om aan je bedrijf te werken. Om van een afstand je leven te overzien en vanuit helderheid weer krachtige keuzes te maken over hoe jij verder gaat. Je kompas herijken, dat is het als het ware.

Maar het kan ook zomaar zo zijn dat jij in alle activiteit en de waan van de dag, al te ver van je koers bent afgedreven. Dat je rusteloos bent en eigenlijk niet meer goed weet hoe je nu het beste verder kunt in je werk,  je bedrijf of keuzes in je leven.
Je bent iemand die van aanpakken houdt en dat doe je ook nu nog steeds. Alleen…het voelt niet meer goed wat je aan het doen bent. Je bent jezelf en het juiste focus kwijt. En je voelt de verbinding met dat wat je aan het doen bent niet meer. Je merkt dat het ook aan je zelfvertrouwen vreet. Dat je besluiteloos bent over wat nu wel en niet te doen. Het ene moment denk je dat je het gevonden hebt, maar een korte tijd later blijkt toch ook deze keuze niet goed te voelen.

Ook dan is de eendaagse retraite Design the Life You Love echt bedoeld voor jou!

Mijn eigen proces als Life-Designer

Persoonlijk ben ik ook door een waanzinnig proces van ontwikkeling gegaan in mijn leven en loopbaan. Ik heb als daadkrachtig en kundig professional, troubleshooter en leidinggevende, na mijn afstuderen in 2000 in een drietal organisaties op het gebied van psyche en arbeid gewerkt.

In 2010 ben mijn eigen psychologenpraktijk als Registerpsycholoog gestart. Ik heb toen mijn verlangen gevolgd om mijn expertise in te zetten voor persoonlijkheidsgroei van medewerkers, management en directie. Zodat zij in staat zijn te werken en leven vanuit hun innerlijke kracht. En daarbij had ik het verlangen om mijn werkleven zo vorm te geven dat het goed aansloot bij mijn leven in die fase. Onze kinderen waren toen bijna 4 jaar, net 2 jaar en 4 maanden oud. Mijn man werkte als arts onregelmatig en veel uren. Deze keuze voor vrijheid in werktijd en een werkinhoud die goed voelde, paste helemaal bij mij en ons als gezin.

Sinds 2014 ben ik mij verder gaan specialiseren in levensgeluk als bron van betekenis en succes.  Een persoonlijke en business ontwikkel proces dat nog steeds verder gaat. En geheel natuurlijk is daaruit de eendaagse retraite  Design the Life you Love ontstaan.

In deze bijzondere, life-changing retraite dag deel ik mijn wijsheid, kennis en expertise met jou. Om je te leren en te laten ervaren hoe ook jij jouw leiderschap in je leven, bedrijf en werk een enorme boost kunt geven. Waardoor je gelukkiger bent met wat er is en succesvoller in wat er kan zijn.

Mijn BEmethode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en positieve psychologie.

“We gaan samen voor bezield leiderschap. In je bedrijf, je organisatie en je leven. Leiderschap nemen vanuit bezieling als kompas.”

“Ik zie mezelf als een nuchter mens en ik leef en werk veel vanuit mijn hoofd. Dat wil ik graag anders. Ik zoek naar meer verbinding met mijzelf en ik wil mogen leven vanuit verlangen.  Zodat ik ook de mogelijkheid heb om vanuit verlangen keuzes te maken en beslissingen te nemen. Voor mij heeft dat te maken met een gevoel van vrijheid. Sinds ik de retraite “Design the life you love” heb gedaan, weet én voel ik dat ik dit ook kan. Nathalie heeft mij daar enorm bij geholpen. Nathalie is een geweldig, warm en liefdevol persoon. Als vanzelfsprekend creëert zij een fijne, veilige sfeer. Hierdoor voelde ik mij volledig vrij en veilig om me kwetsbaar op te stellen, te voelen en los te laten. Ik ben heel dankbaar voor de manier waarop Nathalie mij geholpen heeft om dit proces in gang te zetten.  “Design the life you love” was voor mij echt een life changing moment!”

maartje-breepoel
Maartje Breepoel
For your succes only

Hoe kan het dat daadkrachtige intelligente mensen zoals jij niet het leven leiden waar ze ten diepste van houden?

Waar het mis gaat is dat juist daadkrachtige mensen die er echt voor willen gaan NIET beginnen bij het begin!

Ze streven vaak teveel naar resultaten, targets, omzet, succes…Vanuit de illusie dat succes gelukkig maakt. De positieve psychologie en veel wetenschappelijk onderzoek heeft echter aangetoond dat deze formule omgekeerd werkt.

Actie en resultaatgerichtheid zijn niet het doel als je wilt gaan voor een succesvol en betekenisvol leven.

Begrijp me niet verkeerd: denkkracht en daadkracht zijn wezenlijk om resultaten te bereiken. Maar ze zijn allebei niet het begin of het doel van een duurzaam design van het leven waar jij ten diepste van houdt.

De vraag: “HOE WIL IK ME VOELEN?”  is fundamenteel en leidend in mijn methode.

Persoonlijk heb ik gekozen voor  vertrouwen en de moed om keuzes te maken voor een leven en bedrijf zoals dat echt bij mij past. Nieuwsgierigheid, mijn geloof dat ‘het mogelijk is’ en een intrinsiek verlangen om alles uit het leven te halen wat echt bij mij past heeft mij steeds verder laten groeien. En nu kan ik volmondig zeggen dat wat ik nu doe echt goed voelt. Waar ik voor ga past helemaal bij wie ik ben en hoe ik me wil voelen.

En ik weet dat ook jij dit kan: leiding en regie nemen over jouw leven. Gaan voor betekenis en succes. Met bezieling als kompas. Met geluk en high performance als gevolg.

Wij gaan liefdevol en daadkrachtig werken aan het design van jouw leven. Jij gaat opstaan voor de verandering waar je ten diepste van verlangt. Doen waar je echt van houdt. Het wordt life-changing ~ beloofd!

“De workshop Design the life you love is een mooie reis. Het begint al bij aankomst en het moment dat de deur opengaat. De ontvangst van Nathalie is hartverwarmend en ik voel me meteen op mijn gemak bij haar. Gedurende de gehele workshop is haar warmte en rust voelbaar en aanwezig. Dit heb ik ervaren als een fijne basis om de focus bij mijzelf te houden en 100% aandacht voor het proces te hebben. Nathalie creëert ruimte, ruimte om te zijn. De wijze van en de afwisseling van bewustzijnsmomenten, visualisatie, meditatie, opdrachten met als kers op de taart de verzorging van de innerlijke mens, dragen bij aan deze inspirerende en waardevolle workshop. Deze dag heeft mij rust en energie gegeven, maar vooral ook focus op wat werkelijk belangrijk is. Waar kies ik voor in mijn leven en hoe wens ik dat ik mij profileer met mijn bedrijf. Ik raad je aan om voor jou zelf te ervaren wat het jou brengt, door op deze ontdekkingsreis te gaan met Nathalie in Design the life you love!”

dsc_0216
Helen-Rose Joon
Act2support

Testimonial van Debbie Bernasco – Business coach

Wat je gaat leren:

  • Je leert jouw super powers vrij te maken die je in vuur en vlam houden om vol te gaan voor het leven waar jij ten diepste van houdt.
  • Je ontwikkelt een kompas om krachtige keuzes en keuzes krachtig te maken.
  • Je gevoelens van geluk nemen toe, de verbinding met je partner, kinderen, familie en vrienden wordt intenser en liefdevoller. Positieve emoties kunnen je gezondheid enorm verbeteren.
  • Je kunt meer genieten in dit moment en in de toekomst. Want je ontwikkelt een levensstijl waarmee je een leven creëert en leidt dat helemaal past bij wie jij bent.
  • Je prestaties verbeteren, je blik verruimt, je wordt creatiever, succesvoller & veerkrachtiger.
  • Als ondernemer, leider of professional inspireer je anderen vanuit jouw betrokkenheid, nieuwsgierigheid en je positieve kijk op de zaken. Jij laat op deze manier jouw bedrijf, team, collega’s en samenwerkingspartners floreren. En het heeft zelfs positieve impact op je gezin, familie en vrienden die dicht bij je betrokken zijn.
  • Leven vanuit wat goed voelt verbetert ook de relatie met je klanten, omdat je van binnenuit geïnspireerd bent om waardevolle resultaten te bereiken met en voor je kanten. Dit ervaart de klant die daardoor graag met jou wil werken.

“Weten hoe jij je wilt voelen is de krachtigste vorm van helderheid die je kunt scheppen”
– Danielle LaPorte

Wanneer:
vrijdag 29 september van 10.00-17.00u

Waar:
Bij ROZEN Health Center, Langstraat 16 Schimmert.
www.rozen-hc.nl
In het prachtige Zuid Limburg. (Kan je er meteen een heerlijk weekend Maastricht aan vastplakken).

Hoe:
Leren over life design, je innerlijke kompas van bezieling en patronen. Voelen, exploreren, delen met elkaar.

De daad bij het woord voegen vanuit deze dag voor jouw persoonlijke call to action in leiderschap nemen. Over je werk. Over je leven. Helderheid en daadkracht om voor een betekenisvol en betrokken leven, met plezier en genieten, verbondenheid en positieve relaties en de doelen en ambities in je leven vorm geven.
Gebaseerd op o.a. de broaden-and-built theorie van Barbara Frederickson, the desire map van Danielle LaPorte en meditatie en awareness.

Voor wie:
Daadkrachtige en ambitieuze ondernemers, leiders en professionals die het verschil maken voor anderen. Voor de wereld. En vandaag ook voor zichzelf.
Bezieling, nieuwsgierigheid, liefde, moed, verbinding en betrokkenheid raken jouw essentie.
We werken heel bewust in een kleine groep van max 6 personen. Je krijgt ruim de tijd en kunt intensief gebruik maken van mijn expertise. Ik wil dat deze dag voor jou echt impact heeft!

Jouw investering voor deze waardevolle dag:
€ 197,- excl. btw

“Ik heb de workshop ‘Design the life you love’ gevolgd en Nathalie heeft me laten zien aan de hand van verschillende opdrachten hoe ik kan ondernemen op een manier die volledig bij mij past zonder concessies te hoeven doen. Een hele waardevolle workshop onder de professionele en warme begeleiding van Nathalie. Echt een aanrader!”

dionne-hendriks-verhaal-1
Dionne Hendriks
Grenzen expert