BEmagazine

Mijn eigen BEmagazine, neemt je vier seizoenen lang mee op ontdekking en voor wezenlijke groei gebaseerd op de grondtoon van dat moment. BEmagazine is hét magazine voor betekenisvol en succesvol leven en werken. Speciaal voor ondernemers, leiders & professionals die op zoek zijn naar inspiratie, kennis en wijsheid om te leven en werken vanuit bezieling als kompas.

BEmagazine is ontstaan vanuit mijn verlangen om anderen te inspireren. Om mijn kennis te delen, zodat anderen een leven kunnen creëren waar ze ten diepste van houden. De drie fasen van de BEmethode vormen de basis van het magazine, evenals de grondtoon van de seizoenen waarin het uitkomt. De artikelen en oefeningen in het magazine geven je de handvatten om jouw wensen vorm te geven binnen de mogelijkheden die elke seizoen je biedt. Om nu écht eens te gaan doen, waar je zo naar verlangt. Dat gun jij jezelf toch?!

Je kunt BEmagazine GRATIS online lezen.

Vraag hier je GRATIS abonnement aan voor de online editie en ontvang direct de link naar BEmagazine.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring