martin-woortman-Wtr39iVfzpw-unsplash

Podcast #25 Voluit aanwezig in de wereld

 

Leven en werken in het ritme van de seizoenen

In deze podcast neem ik je mee waar de energie van deze maand je toe uitnodigt.

6 JUNI – 7 JULI is het hoogtepunt van het jaar waarin de naar buiten gekeerde energie maximaal aanwezig is.

Op 21 juni is de langst dag. We zeggen dat dan de zomer begint, maar energetisch gezien bevinden we ons op het hoogtepunt van de zomerse energie. Hierna worden de dagen elke keer wat korter en keert de vrouwelijk energie beetje bij beetje terug.

De mannelijke energie die je in deze maand maximaal kunt ervaren is actie, resultaat, to the point, naar buiten gericht toe werkend naar een hoogtepunt.
Kun jij een hoogtepunt echt doorleven?
Of ben je geneigd om het kleiner te maken en pas achteraf te beleven?
Of draaf je juist makkelijk door waarbij je jezelf verliest en eindigt met overprikkeling of juist een gevoel van leegte alsof je met een kater eindigt.

En wist je dat eind juni tot half juli hét moment is voor je vakantie?
Dit zijn de Holy Days. In deze periode kun je nieuwe inspiratie opdoen om echt vrij van geest te zijn. Vrij van de gebaande paden die niet langer het beste van jou naar buiten laten komen. Deze inspiratie is de potentie om straks in het najaar en de winter weer in diepe verbinding met je bron te komen. Maar hoe je met deze inspiratie omgaat maakt een wereld van verschil!

Ik neem je er graag in mee in de podcast van de 6 juni – 7 juli.

Wanneer je in lijn leeft met het ritme van de seizoenen kom je stap voor stap weer thuis bij jezelf.

Zo leer je om zowel hoogtepunten (zomer/in actie zijn) als diepgang (winter/ in rust en stilte zijn) in je leven te omarmen én zelfs te kunnen gebruiken voor je persoonlijke groei en je bijdrage aan deze wereld.

De bijzonder eigen podcast voor persoonlijk leiderschap is pure voeding voor je mind, lichaam en ziel. En inclusief praktische tools.
Zodat jij kunt doen wat er voor jou écht toe doet, door helemaal jezelf te zijn.

 

TERUG NAAR JE NATUUR

We zijn in de loop der tijd losgeraakt van deze natuurlijke flow waar we echter deel vanuit maken.

Door je los te maken van de natuur, raak je ook los van jezelf. Het gevolg is dat er zoveel mensen zijn die voelen dat ze zichzelf zijn kwijt geraakt, stress ervaren, leven in angst, ongeduld en vanuit tekorten.

Er waren nog nooit zoveel mensen met psychische en lichamelijke klachten als gevolg van onze levensstijl als nu.

 

NATUURLIJK LEIDERSCHAP

De leergang Terug naar je Natuur is bedoeld om weer terug te keren naar jezelf. Om weer vanuit je innerlijke kracht leiding te nemen. Over je leven, relatie, werk, loopbaan of bedrijf.
Ook dan kom je stress tegen en dat is goed want daardoor groei je. Mits je ook ruimte maakt voor rust en om goed voor jezelf te zorgen. Dan open je weer voor overvloed en kun je je leven vormgeven in verbinding met je bezieling. Met dat wat er voor jou écht toe doet.
Natuurlijk leiderschap gaat als eerste over terugkeren in je heelheid als mens. Daar wordt je eigen wereld mooier van en ook die van de mensen om je heen. Want ieder van ons is een leider: voor je eigen levensinvulling, je gezondheid, je relatie, je gezin, je werk/loopbaan/in je rol als leider in een organisatie en voor onze aarde die er wel bij vaart wanneer we weer in staat zijn met haar te verbinden.

Hier geldt dus echt: verbeter de wereld begin bij jezelf.

Meer informatie over de leergang Natuurlijk Leiderschap vind je door op onderstaande link te klikken:

bijzondereigen.nl/natuurlijk-leiderschap/

Natuurlijk kun je altijd bellen of mailen om af te stemmen of deze cyclus aansluit bij jouw verlangen.

0 Shares

Nathalie Bougie

Drs in Gezondheidswetenschappen & in Psychologie | Senior Coach voor persoonlijk leiderschap | Doen wat er écht toe doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet