Schermafbeelding 2022-10-06 om 15.30.57

Loslaten van illusies

De winter is begonnen.
Je zou dit ook kunnen zien als het begin van een nieuw jaar. Het moment waarin je terug keert naar je essentie en naar je dromen en zo als het ware voorziet wat de nieuwe natuurlijke cyclus van groei je kan brengen.
Loslaten en opruimen is waar je aandacht naar toe mag deze maand november. Oude overtuigingen, spullen waar je geen joy meer bij voelt, relaties waar geen leven meer inzit, je computer,….
Net zoals de bomen hun blaadjes loslaten.
Niet in afkeer, boosheid of frustratie. Maar vanuit grote liefde en dankbaarheid voor de waarde die ze hebben gehad. Ja, zelfs voor de illusies van je oude overtuigingen die je nu zo tegenhouden om je werkelijke zelf te zijn.
Laat me je zachtjes meenemen in het weten dat wij het niet met ons ‘ik’ zijn die scheppen en vorm gegeven, maar dat we een instrument zijn voor schepping en vormgeven. Dat we mogen samenwerken met het hogere/de universele energie die alles wat leeft heeft geschept en laten ontvouwen. Het ‘ik’ of ego is daarbij wel de mede-vormgever. Scheppen en manifesteren is een co-creatie. Maar het is nooit het ‘ik’ dat bepaald wat er geschept wordt en wat daadwerkelijk gaat opbloeien.
We mogen vertrouwen op het autonome proces van het leven dat door ons heen komt.
The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift
– Albert Einstein
LEVEN IN HET RITME VAN DE SEIZOENEN BRENGT JE THUIS BIJ JEZELF.

Wil jij ook je leven, loopbaan of bedrijf vormgeven vanuit de natuurlijke flow in deze jaarcyclus voor persoonlijke groei? Dan ben je op de juiste plek gekomen: MEER INFO

0 Shares

Nathalie Bougie

Drs in Gezondheidswetenschappen & in Psychologie | Senior Coach voor persoonlijk leiderschap | Doen wat er écht toe doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet