chuttersnap-iGEvzd-SsoA-unsplash

Podcast #22 Jouw bijzonder eigen bijdrage in de wereld brengen

 

JOUW BIJZONDER EIGEN BIJDRAGE IN DE WERELD BRENGEN

PODCAST #22 over leven en werken in het ritme van de seizoenen staat voor je klaar.

In deze podcast neem ik je mee in een zalige yoga nidra meditatie. Je drukke altijd doorpratende hoofd komt tot rust en schakelt door naar een open en ontvankelijke staat van zijn.

Wanneer je in deze ontvankelijke staat van zijn verkeert neem ik je mee in de energie en natuurlijke groeimogelijkheden van de maand april.

TERUG NAAR JE NATUUR
We zijn lange tijd losgeraakt van deze natuurlijke flow waar we echter deel vanuit maken.

Door je los te maken van de natuur, raak je ook los van jezelf. Het gevolg is dat er zoveel mensen zijn die voelen dat ze zichzelf zijn kwijt geraakt, stress ervaren, leven in angst, ongeduld en vanuit tekorten.

Er waren nog nooit zoveel mensen met psychische en lichamelijke klachten als gevolg van onze levensstijl als nu.

NATUURLIJK LEIDERSCHAP
De leergang Natuurlijk Leiderschap is bedoeld om weer terug te keren naar jezelf.
Ook dan kom je zeker stress tegen en dat is goed want daardoor groei je. Mits je ook ruimte maakt voor rust en om goed voor jezelf te zorgen. Dan open je weer voor voervloed en kun je je leven vormgeven in verbinding met je bezieling. Met dat wat er voor jou écht toe doet.

Natuurlijk leiderschap gaat als eerste over terugkeren in je heelheid als mens. Daar wordt je eigen wereld mooier van en ook die van de mensen om je heen. Want ieder van ons is een leider: voor je eigen levensinvulling, je gezondheid, je relatie, je gezin, je werk/loopbaan/in je rol als leider in een organisatie en voor onze aarde die er wel bij vaart wanneer we weer in staat zijn met haar te verbinden.

Hier geldt dus echt: verbeter de wereld begin bij jezelf.

THUISKOMEN IN JEZELF
Vanuit de volheid en energie die er dan ontstaat kun je handelen vanuit overvloed in plaats van schuldgevoelens omdat je niet genoeg geeft, angst over hetgeen er allemaal mis kan gaan of frustratie over hetgeen je tekort komt.

Nestel je nu maar lekker.
En laat me je mee nemen.
Terug naar jezelf.

Mocht je niet de meditatie willen doen scroll dan naar 14:44 minuten vanaf hier neem ik je mee in hoe je kunt groeien in de maand april.

Enjoy!

Meer informatie over de leergang Natuurlijk Leiderschap vind je door op onderstaande link te klikken:

bijzondereigen.nl/natuurlijk-leiderschap/

Minder weergeven

0 Shares

Nathalie Bougie

Drs in Gezondheidswetenschappen & in Psychologie | Senior Coach voor persoonlijk leiderschap | Doen wat er écht toe doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet