Bijzonder Eigen –  is dé plek voor ervaren en daadkrachtige ondernemers, leiders, professionals én organisaties van betekenis. Mensen die het klappen van de zweep kennen, weten wat wat hun kracht is en zichzelf als mens en professional verder willen ontwikkelen. Om de loopbaan te creëren en het leven te leiden waar ze ten diepste van houden. Op hun eigen manier. En zo ook anderen weer in beweging te brengen om verder te groeien vanuit hun talent en passie.

Nu is het moment om weer te gaan doen wat écht goed voelt. Breng ook jouw bezieling weer in bedrijf!

Vanaf de dag dat je geboren wordt valt er enorm veel te ontdekken en te leren. Groei en verandering gaan vanzelf. Van rollen, naar kruipen, zitten en dan lopen. Je leert verbindingen te leggen: als ik mijn glas op zijn kop houd, valt het sap op de grond. Als ik iets liefs doe, krijg ik aandacht. En zo ontwikkelen we patronen: als-dan. Oorzaak-gevolg. Als je nog klein bent is er genoeg tijd om lekker te spelen en alleen te “presteren” op jouw voorwaarden. Wat je doet, doe je omdat het goed voelt. In dat moment.

Al vroeg in je leven gaat presteren echter meer en meer de boventoon voeren. Je wordt steeds beter in het streven naar resultaten en ontwikkelt denk- en daadkracht. Belangrijk en waardevol, maar er schuilt ook een addertje onder het groene gras. Jouw hersenen creëren patronen, zodat jij zo optimaal mogelijk kunt functioneren in het nastreven resultaten. Op de automatische piloot ga jij jouw ogenschijnlijke doel achterna. Maar het is leeg en uiteindelijk onbevredigend als het streven naar resultaten (onbewust) gericht blijft op beter zijn dan de ander, op laten zien wat je kunt, of pas tevreden zijn over jezelf als je het materieel voor elkaar hebt.

Hoe kan het dat daadkrachtige intelligente mensen zoals jij, niet het leven leiden waar ze ten diepste van houden?``

Nu ben je op een punt aangekomen dat je behoefte hebt om een andere manier van leven te ontwikkelen. Een punt waarop de patronen die je ontwikkeld hebt en de mate waarin jij streeft naar succes niet meer lekker voelen. Jij voelt de behoefte om even uit de stroom van alledag te stappen, om tijd te maken om jezelf te koesteren en te voeden. Om aan je bedrijf te werken. Om van een afstand je leven te overzien en vanuit helderheid weer krachtige keuzes te maken over hoe jij verder gaat. Je kompas herijken, dat is het als het ware.

Bezield Leiderschap gaat om het maken en houden van verbinding met de dingen die essentieel zijn in jouw leven. Om op jouw manier te gaan voor dat waar jij goed in bent, maar tegelijkertijd ook de ruimte te hebben om te genieten van wat er voor jou écht toe doet. De verbinding met je gezin, het contact met je vrienden, lekker eten, een boek lezen. Tijd maken om simpelweg te ‘zijn’, te bezinnen en te genieten van het moment. Dit brengt je naar grotere hoogtes. Het houd je creatief en innovatief. Het schept ruimte om jezelf te verruimen. Met aandacht voor betekenis, creëer jij jouw leven, precies zoals jij wilt dat het eruit ziet.

Bijzonder Eigen is er voor:

Ondernemers die de koers van hun bedrijf opnieuw willen bepalen  |  Professionals die op zoek zijn naar richting binnen hun loopbaan  |  Leiders die vanuit zingeving en betekenis willen werken, ondernemen of aansturen  |  Iedereen die een betekenisvol leven willen leiden, met doelen en ambities die er echt toe doen

Mag Bijzonder Eigen cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.