Retreat

Voor leiders die het leven willen leiden waar ze ten diepste van houden

Jij bent een inspirerend mens. Als professional, ondernemer of leider in een organisatie vind je het belangrijk om echt waarde toe te voegen. Geld is niet het belangrijkste om een rijk leven te leiden en dus geef jij je leven vorm van binnen naar buiten. Wat je doet, doe je vol toewijding. Je hebt een groot verlangen om verder te groeien. Niet alleen om achter je te laten wat je niet meer wilt, maar ook omdat je weet dat het leven groeien is. En dat groeien het voor jou mogelijk blijft maken om te doen wat werkelijk goed voelt.
Om op koers te blijven stap je nu en dan bewust uit de waan van de dag. Om je kompas te herijken en te bezinnen op je richting.  Zo behoud je je rust en zie je helder hoe je nu het beste verder kunt in je loopbaan, je bedrijf of je leven. Van binnenuit verbonden met wat je aan het doen bent. Dat maakt je besluitvaardigheid en vol vertrouwen. Je weet je maar al te goed dat je tijd nodig hebt om te herstellen van de dingen die je doet. Om die lekkere flow vast te kunnen houden en te kunnen blijven doen wat echt goed voelt. Wil jij de balans behouden? Dan vind je in de retreat precies wat je nodig hebt- een waardevolle dag om te herstellen, tot rust te komen bij jezelf en je energie te hernieuwen.

Bewust je leven leiden vervuld met rust, vrijheid én het verschil kunnen maken.

My focus is different. My time is being invested on growth.”

Te veel in de jaagstand die in onze maatschappij eerder regel dan uitzondering is: een maatschappij van voortdurend streven naar resultaten, targets, omzet, het halen van deadlines en het tevreden houden van klanten. Dit alles ten koste van aandacht, welbevinden en de tijd om te genieten om zo die batterij weer op te laden.  Met deze retreat gun je jezelf een hele dag voor jou. Waarin jij je samen met gelijkgestemden terugschakelt – geheel in overeenstemming met het seizoen- om rustig te groeien vanuit je bron.

AUTUMN SHOWS US how beautiful it is to let things go.

Wat de eendaagse retreat jou brengt

Aandacht om met jezelf te verbinden. Meer van jezelf zien. Je bezieling voelen. Samen zijn met 6 tot 10 gelijkgestemden. Een heerlijke plek.  Reflecteren en delen wat er toe doet. Bezinnen. Mediteren. Verbinden met de natuur en het ritme van de seizoenen. Buiten zijn. Lunch. Genieten. Rusten. Ontspannen en herstellen. Zacht en krachtig.

 

Je checkt in bij je bezieling en dat is een wereld van verschil!

 

Wat kun je verwachten?

We werken met meditaties, verstilling  en awareness. Je krijgt ook kennis over het brein, de impact van rust en loslaten op ontwikkeling en groei.

Je hervindt weer nieuwe energie en inspiratie waar je na deze dag mee verder groeit.

Bezield Leiderschap: aandachtig en in alle rust ruimte maken voor je volgende stap om zich te ontvouwen.”
De herfst is een tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf” - Jaap Voigt

Wat levert het je op?

  • Je komt tot rust en laadt weer heerlijk op.
  • Je ervaart wat je werkelijk bezieling geeft.
  • Je ziet helder wat niet meer past. En voelt dat het goed is om los te laten.
  • Je bent aanwezig in dit moment.
  • Je blik verruimt, wordt creatiever, besluitvaardiger & veerkrachtiger wanneer je regelmatig tijd maakt om te ‘zijn’.
  • Je hervind jouw energie bron. Maakt ruimte voor je leven om zich te ontvouwen.
  • Je ontdekt hoe je kunt terugschakelen in de waan van de dag.

Wanneer:
28 september 2018

Waar:
In het prachtige Zuid Limburg

Praktijk Anouk Vermeulen Strabeek 18i 6301HS Valkenburg (Limburg)

Hoe:
Onder bezielde begeleiding van
Nathalie Bougie – Registerpsycholoog & Senior Life | Work | Leadership Coach bij Bijzonder Eigen
Anouk Vermeulen – Coach en Trainer bij Praktijk Anouk Vermeulen.

 

Voor wie:

Daadkrachtige en ambitieuze leiders* die het verschil maken voor anderen. Voor de wereld. En vandaag ook voor zichzelf. Je verlangt naar momenten van verstilling, zelfreflectie en leeft van binnen naar buiten.

Bezieling, nieuwsgierigheid, liefde, moed, verbinding en betrokkenheid raken jouw essentie.

*Leiders met bezieling: mensen die bewust regie (willen) nemen over het leven dat ze leiden. Die hun zachte kracht inzetten. En van binnen naar buiten leven. Betekenisvolle mensen omdat zij moedig genoeg zijn om te gaan voor wat er werkelijk toe doet. Zowel in hun privé leven als in hun team en de organisatie, in hun eigen bedrijf of in hun loopbaan. 

“Ik zie mezelf als een nuchter mens en ik leef en werk veel vanuit mijn hoofd. Dat wil ik graag anders. Ik zoek naar meer verbinding met mijzelf en ik wil mogen leven vanuit verlangen.  Zodat ik ook de mogelijkheid heb om vanuit verlangen keuzes te maken en beslissingen te nemen. Voor mij heeft dat te maken met een gevoel van vrijheid. Nathalie heeft mij daar enorm bij geholpen. Nathalie is een geweldig, warm en liefdevol persoon. Als vanzelfsprekend creëert zij een fijne, veilige sfeer.

maartje-breepoel
Maartje Breepoel
For your succes only

“De ontvangst van Nathalie is hartverwarmend en ik voel me meteen op mijn gemak. Gedurende de gehele dag is haar warmte en rust voelbaar en aanwezig. Dit heb ik ervaren als een fijne basis om de focus bij mijzelf te houden en 100% aandacht voor het proces te hebben. Nathalie creëert ruimte, ruimte om te zijn. De wijze van en de afwisseling van bewustzijnsmomenten, visualisatie, meditatie, opdrachten met als kers op de taart de verzorging van de innerlijke mens, dragen bij aan deze inspirerende en waardevolle retreat. Deze dag heeft mij rust en energie gegeven, maar vooral ook focus op wat werkelijk belangrijk is. “

dsc_0216
Helen-Rose Joon
Act2support

“Ik heb de retreat  van Nathalie gevolgd en ze heeft me laten zien aan de hand van verschillende opdrachten hoe ik kan ondernemen op een manier die volledig bij mij past zonder concessies te hoeven doen. Een hele waardevolle dag onder de professionele en warme begeleiding van Nathalie. Echt een aanrader!”

dionne-hendriks-verhaal-1
Dionne Hendriks
Grenzen expert

Mag Bijzonder Eigen cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.