Mindful Moments

Momenten van rust & bezinning om jezelf als mens en leider te ontwikkelen

Jij bent een ervaren ondernemer, leider of professionals die het klappen van de zweep kent. Je weet en hebt reeds ervaren dat rust en meditatie essentieel zijn om jezelf als mens en als leider te ontwikkelen. Als life-designer heb jij ervaren wat het is om successen te boeken vanuit balans. Om op koers te blijven en verbinding te houden met je binnenwereld, wil je meditatie als vast moment inbouwen in jouw planning. Je hebt de behoefte om te verstillen en verbinden: met jezelf en met gelijkgestemden. Door meer in lijn met de natuur te leven, groeien en ontwikkelen, wil jij je verder verdiepen in jouw proces. De Mindful Moments zijn er om te zorgen dat jij ‘in charge’ blijft van het (werk)leven waar jij ten diepste van houdt.

Happiness is not something readymade. It comes from your own actions``
– Dalai lama

Wat kun je verwachten

We mediteren tien keer per jaar met een groep van gelijkgestemde ondernemers, leiders en professionals. Altijd de eerste maandag ochtend van de maand. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je van mij een meditatie die je potentieel verruimt. Die zowel zorg draagt voor actieve recovery van al jouw inspanningen, als voor de ontwikkeling van jouw persoonlijke identiteit. De meditaties zijn een combinatie van ademhaling, lichaamsbewustzijn, aandachttraining, positieve psychologie en andere kennis en wijsheid die tot mijn expertise behoort. Aan het einde van onze sessie ontvang je een gerichte bezinningsoefening gerelateerd aan het seizoen, waar je de komende maand mee aan de slag kunt.

Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie. Nieuwsgierigheid, openheid, een verlangen om je onbewuste patronen te onderzoeken en daadwerkelijke groei na te streven zijn echter wel essentieel. De bijeenkomsten zijn geïnspireerd op het boek “Leven en werken in het ritme van de seizoenen” van Jaap Voigt.

Wat brengen de Mindful Moments je?

Het doel van onze gezamenlijke sessies is om (te leren om) bewust te zijn van wat er in je omgaat, om zo jezelf te verruimen en je volle potentieel te ontwikkelen. De meditaties en oefeningen helpen je om niet telkens terecht te komen in dezelfde disfunctionele reacties en situaties, om je oude patronen structureel los te laten en jezelf niet langer te beperken tot wat je tot nu toe hebt ontwikkeld. Daarbij dragen deze bijeenkomsten bij aan het actieve herstel van je fysiologische systeem. Dit is de basis waarop je jouw persoonlijke identiteit bouwt. Je fysiologie is van invloed op je emoties, gevoelens, gedachten en je handelen. Verder versterkt gezamenlijk mediteren de aanwezige energie. Verbondenheid met anderen heeft een bewezen positieve invloed op je algehele welbevinden.

Jaarcyclus van Mindful Moments
  • 10 bijeenkomsten van twee uur.
  • samen zijn en ontwikkelen met gelijkgestemden
  • elke eerste maandag van de maand (m.u.v. juli en augustus) van 10:00-12:00.
  • Je kunt op elk moment beginnen en instappen in de cyclus.
  • Je ontvangt een opname van het Mindful Moment en de bijbehorende bezinningsvragen voor jouw natuurlijke groei.
  • Investering: €1250,- excl. voor een volledige jaarcyclus.
  • Voorafgaand hebben we telefonisch contact om te bespreken of deze cyclus aansluit bij jouw behoeften.

We beginnen met een telefonische kennismaking. In deze kennismaking bespreken we jouw verlangen en reden om te kiezen voor de Mindful Moments. Jij kunt dan alle vragen stellen die je hebt en we bespreken of dit traject je brengt waar jij naar verlangt.

Meld je aan via het formulier voor een kennismaking.  Na ontvangst van je mail neem ik op korte termijn contact met je op.

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring