Lead the life you love

Dit exclusieve halfjaarprogramma is bijzonder maatwerk. Intensief gericht op het creëren en leiden van het leven waar jij diepgaand en intens van houdt. Een leven dat betekenisvol is. En succesvol. Er is slechts plek voor 4 personen om hieraan deel te nemen. Indien je wenst kun je dit traject ook individueel volgen bij mij.

We werken samen aan de drie stappen van de Bijzonder Eigen methodiek. Je krijgt ruim de tijd om deze stappen te leren kennen. Te ervaren. Er mee te spelen en erin te groeien. Om het proces te laten ontvouwen en tot ultieme groei te komen.

Maand 1 & 2: Tijd en aandacht voor helderheid en bewustzijn.
Deze helderheid is de basis voor leiderschap in jouw life design. Je bewustzijn verhogen is de eerste stap. Bewustzijn is de plek die ruimte geeft en die je van een afstand waar laat nemen wat jij in de automatische piloot aangeleerd hebt. Bewustzijn is nog geen verandering. Maar bewustzijn verandert alles. Het is de eerste stap die jou verder in beweging zet naar je verlangen. Het is de plek die ruimte en veiligheid geeft die nodig is voor verandering. Voor het proces, dat tijd en aandacht nodig heeft.

We kunnen allemaal over dit systeem in onszelf beschikken. Het laat je zowel actief herstellen van je inspanningen, als verbinden met momenten waarin alles goed is zoals het is, als groeien en ontwikkelen in fysiek, mentaal en energetisch opzicht.

Hier vind je de momenten van geluk waarin je niet hoeft te streven, juist omdat alles er al is. Daarbij is dit de bewustzijn een essentiële voorwaarde om los te komen van je bestaande patronen, van je overtuigingen, je automatische piloot. Hoe je het ook maar wilt noemen.

Maand 3 & 4: Tijd om oude patronen te leren kennen en nieuwe patronen te creëren.
Om de rijkdom aan patronen waar jij over beschikt te leren kennen. Om de regisseur te ontwikkelen, het bewuste ego, dat in staat is om regie te houden over alle patronen die in jou aanwezig zijn. Als je hier geen weet van hebt wordt je geleefd wordt door een aantal sterk ontwikkelde patronen die je koers bepalen. Waardoor je merkt dat je krijgt wat je niet wilt. Of niet krijgt wat je wilt. Jij leert vanuit jouw compleetheid aan het stuur van jouw leven te zitten. En niet slechts bestuurd te worden door een aantal van jouw sterk ontwikkelde manieren van doen, die je belemmeren om verder te groeien. Jij leert hoe jij zelf nieuwe patronen kunt creëren door je brein vorm te geven. Je brein is plastisch en uitermate geschikt voor zowel automatiseren als veranderen. Het is van belang dat je begrijpt en ervaart hoe dit werkt.

Maand 5 & 6: Tijd om vanuit jouw essentie, vanuit jouw diepste verlangen, vanuit je bezieling jouw leven vorm te geven.
Je kunt kiezen om je aandacht vanuit jouw bezieling als kompas, te richten op één of meerdere levensgebieden: Levensonderhoud & Lifestyle I Body & Wellness I Creativiteit & Ontwikkeling I Relaties & Samenleving I Essentie & Spiritualiteit.

Dit zijn de maanden waarin jouw inspanning, je ervaringen, inzichten en groei naar buiten komen. Hier geef je expressie aan wat je ten diepste wilt doen, hebben & ervaren. Hier kom je in actie om jouw leven vorm te geven. Vanaf hier zet je jouw daadkracht bewust in voor het design van jouw leven. Om te leven vanuit de bron van je bezieling, met bezieling als kompas en bezieling als doel in je leven. Op jouw bijzonder eigen wijze. Puur, krachtig en wijs leiderschap. Om het leven te leiden waar je ten diepste van houdt.

lead the life you love

Lead the life you love-1

Samen live in ontwikkeling op onze samen werk dagen en in online coaching. Een werkboek, lessen in je inbox en verbinding in je online opleidingsplek. We werken face-to-face en en jij informeert me in bezinningsrapportages over jouw ervaringen, voortgang en eventuele vragen.

LET OP:
Voordat je begint aan dit proces van 6 maanden is het super belangrijk dat je aanvoelt dat het hier over wezenlijke groei gaat. We gaan geen vaardigheden of skills leren. We gaan heerlijk diep en fundamenteel werken aan het leven waar je ten diepste van houdt. Op een manier die zowel licht en liefdevol, als intens en vernieuwend is.

Deze leergang is dan ook alleen geschikt voor daadkrachtige ondernemers en leiders die verlangen op een geheel andere wijze te leren, groeien en werken dan vanuit daadkracht. Hier gaat het over tijd nemen, laten ontvouwen, vertrouwen en zijn. Een prachtig proces dat het dichtst bij de authentieke natuur staat zoals ook deze zich ontvouwt, tot wasdom komt en ten volste bloeit. Het volgen van de natuur. Van jouw natuur, van niet afdwingen, of sneller op resultaat willen sturen. Een leven om diepgaand van te houden vraagt zowel om regie nemen en actief doen, als ruimte maken om te volgen, naar binnen te keren en tijd te nemen om te zijn.

We beginnen met een Soulsession via Skype of Face2Face. In deze kennismaking bespreken we jouw verlangen en waar je nu staat. Jij kunt dan alle vragen stellen die je hebt en we bespreken of dit traject je leert waar jij naar verlangt.

Meld je aan via het formulier voor een SoulSession waarin we de eerste stappen zetten naar het leven waar jij ten diepste van houdt. Jouw investering is 60-90 minuten tijd en €135,- excl. BTW.
Jij krijgt helderheid op je daadwerkelijke bezieling, welke eerstvolgende stap in jou ontwikkeling de beste is en een voorstel voor coaching als ik van betekenis kan zijn in jouw verder groei.