Zijn wie je bent

Doen wat er écht toe doet

Individuele groeitrajecten & groepsprogramma’s gebaseerd op evidence & experience based kennis uit de positieve psychologie, neurowetenschappen & kwantumfysica. Voor een betekenisvol leven mét impact.

Bezieling als kompas

Jij wilt alles uit het leven halen wat erin zit. Je bent van nature leergierig, creatief en hebt een rijk gevoelsleven. Maar in de waan van de dag merk je dat je niet voldoende kiest voor wat jouw werkelijke kracht is. Je talent. Dat waar je warm voor loopt.

Je merkt dat het begint te wringen. Dat je jezelf te vaak verliest in voortdurende actie en altijd maar bezig zijn. Dat maakt je rusteloos. Moe en gefrustreerd. Minder besluitvaardig dan je zou willen. Je energie en je vermogen om te presteren nemen af.

Leid jij je leven? Of is het leven jou gaan leiden?

Want als je te vaak wordt meegezogen in ‘moeten’, verlies je de verbinding met wat je werkelijk wilt. Met het genieten van wat je doet. Met de vrijheid die voor jou zo belangrijk is. Met dat wat jij wilt betekenen voor de wereld waarin je leeft. Of dit nu je medewerkers, je bedrijf, of je loopbaan betreft. Je partner, kinderen, familie, of vrienden. Jij wilt je goed voelen en van betekenis zijn voor anderen.

Het is tijd om verder te groeien. Om een manier van leiding geven, een bedrijf of loopbaan te creëren, die weer echt ‘jij’ is. Energiek, gepassioneerd, van betekenis en helemaal op manier waarin jij jezelf herkend. Verder groeien vanuit zelfvertrouwen. Het beste uit jezelf halen én je energie behouden. En tegelijkertijd ook anderen de ruimte en het vertrouwen kunnen geven om het beste uit zichzelf te halen.

Dan ben je hier op de juiste plek aangekomen. Bijzonder Eigen begeleidt als school voor levenskunst zelfbewuste, nieuwsgierige mensen die werkelijk verder willen groeien. En van waarde willen zijn. Echte mensen die soms verdwalen, vallen en weer opstaan. Die het leven ten volste willen leven. Die weten dat groei een proces is waar je zelf vorm aan hebt te geven. Ik kijk ernaar uit om je te inspireren om het constante jagen om te zetten naar een flow die jouw groei in beweging brengt. Terug naar de essentie – in dit moment én voor je toekomst.

 • HAPPINESS IS NOT SOMETHING READY MADE. IT COMES FROM YOUR OWN ACTIONS”

  – DALAI LAMA

Bijzonder Eigen

Het is de missie van Bijzonder Eigen om bij te dragen aan persoonlijke groei en leiderschap voor mensen die voluit willen leven én een bijdrage willen leveren. Want meer dan ooit hebben we mensen nodig die – naast goed kunnen denken en doen – goed kunnen voelen. Mensen die helder waarnemen en bijdragen vanuit hun innerlijke kompas van bezieling. Volledig zijn wie ze zijn en doen wat er écht toe doet. Voor zichzelf, hun familie, in hun organisaties en voor de wereld als geheel.

Leven en werken vanuit liefde en roeping, vraagt moed, het vermogen oprechte verbinding aan te gaan met anderen, het mooie en goede zien, doorzettingsvermogen, vergevingsgezindheid, originaliteit, toekomstgerichtheid, groot talent en wijsheid.

Bijzonder Eigen is er voor Change Makers die verlangen naar:

Vrijheid | Je bijzonder eigen zelf kunnen zijn | Meer rust | Leven en werken op een manier die goed voelt| Een bijdrage leveren vanuit hun roeping zonder zich uit te putten | Goed leren voelen naast goed kunnen denken en handelen | Zich verder willen ontwikkelen om het beste uit zichzelf naar buiten te laten komen | Vertrouwen

be methode
favicon

Methode

Om te komen tot Bezield Leiderschap, gebruik ik het door mij ontwikkelde BEproces-of-growth. Mijn werkwijze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, jarenlange expertise in leiderschap en groei met daarbij mijn persoonlijke ervaringswijsheid. Het BEproces-of-growth brengt je in verbinding met jouw innerlijke kompas. Vanuit jouw positieve brongevoelens, vorm je doelen die er echt toe doen, omdat ze bijdragen aan het creëren van jouw grondtoon van diepgaand geluk. Jouw fundament voor een betekenisvol leven.

 • 1.
  Helderheid en ruimte scheppen in lichaam, brein en ziel
 • 2.
  Patronen vernieuwen in denken, voelen en doen
 • 3.
  Leven, ondernemen en werken vanuit Bezield Leiderschap

Programma's & coaching

De School voor Levenskunst biedt jou een aantal mogelijkheden om verder te groeien. Altijd op jouw manier, dus exclusieve maatwerk trajecten.

Bezieling als kompas is een individueel coachingstraject waarin we jouw bezieling verhelderen. Je leer hoe rust en verstilling bijdragen aan je groei. En we werken aan het vorm geven van een leven waarin je doet wat goed voelt.

Bezield Leiderschap is een stevig fundament om het verschil te maken voor het leven dat je leidt. Hét curriculum dat je werkelijk verder laat groeien. Een individuele maatwerk ‘experience’ waarin waarin doen, denken en voelen samen komen.

Ben jij er klaar voor?

In de Soulsession intake bespreken we waar jij nu staat én waar je naartoe wilt.

soulsession
SoulSession

Bezieling in beeld

Heb jij behoefte aan een verdiepingsslag in je leiderschap en het vergroten van je competenties? Tijdens een 60-minuten durende Soulsession brengen we samen in kaart hoe jij werkelijk verder kunt groeien. De eerste stap naar Bezield Leiderschap – hét exclusieve maatwerk curriculum voor leiders van betekenis.

desire do
Desire & Do

Bezieling als compas

Wil je de optimale balans tussen gaan voor wat goed voelt en de juiste dosis rust behouden? Tijdens dit maatwerktraject wordt op jouw innerlijke kompas leidend in het vorm geven van je leven en werk. Zo groei jij op je eigen manier verder in een betekenisvol leven.

Vervolg op jouw bijzonder eigen SoulSession.

embed and elevate
Embed & Elevate

Bezield Leiderschap

Is het tijd voor een verdiepingsslag in jouw leiderschap? Zodat jij werkelijk het verschil maakt in je leven en je werk vanuit je innerlijke kracht. Maak van dit jaar JOUW jaar, met dit exclusieve, voedende individueel leiderschapscurriculum.

Voor changemakers die het verschil willen maken.

Winkelwagen
Scroll naar boven