Design the life you love

Is een offline samenwerking van jou en mij. We werken  actief, liefdevol en met focus aan jouw helderheid, jouw patronen en/of het plan van je leven vanuit bezieling als kompas. Alles met als doel dat jij je ontwikkelt tot een echte Life-Designer. Jij geeft bewust je leven vorm en wordt niet langer geleefd door patronen die je niet langer dienen.  Daardoor kun je zowel gaan voor high performance en voor betekenisvol leven.

Doordat je de mogelijkheid hebt om de tijd die we tot onze beschikking hebben in onderling overleg in te zetten, kunnen we de meest optimale keuze maken voor jouw vraagstuk.

Veelvoorkomende vraagstukken voor Design the life you love:
*Van geleefd worden door je automatische piloot bezig zijn en te veel “streven naar”, leer om in het moment te zijn. Je ontwikkelt je helderheid. Je leert actief te herstellen van je inspanningen. Je ontwikkelt je verbinding met je wat voor jou betekenisvol is. Van binnenuit. Meer flow en meer leven vanuit vertrouwen en krachtige kalmte.

*We richten op loskomen van je bestaande patronen en regie te krijgen over je leven. Je bent in staat om nieuwe patronen te ontwikkelen. In plaats van geleefd te worden door je oude patronen, ontwikkel je een rol als waarnemer, regisseur en designer van je leven. Je bent in staat je werkelijkheid te creëren. Design the life you love. Innerlijk leiderschap en keuzevrijheid.

* De stand van zaken van je leven opmaken en nieuwe stappen zetten. Of het nu gaat om herbezinning of een verlangen naar groei in brede zin. Of een specifieke vraag over je carrière, meer balans tussen privé- en werk, leiderschap of zingeving. Jij bent in staat te leven te leiden vanuit daadkracht & in verbinding met je kompas van bezieling.. Om regie te nemen en als een waar leider de stappen te zetten om een succesvol leven te leiden waar je ten diepste van houdt.

Samen live & intensief aan de slag met ervaren, wijsheid en bezinning.
Vrijblijvend kennis maken? Neem contact met me op en we plannen een telefonische of skype afspraak in van 30 minuten.

Design the life you love

Design the life you love-1

Op basis van onze Soulsession kiezen uit de volgende reismogelijkheden en bestemmingen:

6 keer een uur verdeeld over maximaal een half jaar met mij sparren. Je mailt mij na afloop van elke afspraak een bezinningsrapportage van jouw ervaring. Daarbij stuur je na een of twee weken een rapportage over de voortgang.

2 keer een dagdeel. Je mailt met na afloop van beide samenwerk-dagdelen jouw rapportage met daarin je ervaring en jouw plan van aanpak. Voorafgaand aan ons tweede dagdeel stuur je jouw rapportage over je ervaringen, inzichten en vragen in de dagelijks gang van zaken.

Een exclusieve VIP-dag waarin we diep gaan met jouw verlangen. Zowel slow als in flow. Je verlangt naar meer helderheid. Naar nieuwe patronen in doen, denken of voelen. De VIP-dag is een krachtige en waardevolle samen werk dag van 10.00-16.30 inclusief een heerlijke lunch op een mooie plek. Hier wordt met aandacht liefde en oog voor biologische producten gekookt. Na afloop van deze dag stuur je mij jouw bezinningsrapportage met je inzichten, ervaringen en je plan van aanpak.

Meld je aan via het formulier voor een SoulSession waarin we de eerste stappen zetten naar het leven waar jij ten diepste van houdt. Jouw investering is 60-90 minuten tijd en €135,- excl. BTW.
Jij krijgt helderheid op je daadwerkelijke bezieling, welke eerstvolgende stap in jou ontwikkeling de beste is en een voorstel voor coaching als ik van betekenis kan zijn in jouw verder groei.