Retreat

Voor leiders die het leven willen leiden waar ze ten diepste van houden

Jij bent een inspirerend leider. Daadkrachtig, betrokken en leeft je passie. Wat je doet, doe je vol toewijding, en nog goed ook! Om op koers te blijven stap je nu en dan bewust uit de waan van de dag. Om je kompas te herijken en te bezinnen op je richting.  Zo behoud je je rust en zie je helder hoe je nu het beste verder kunt in je loopbaan, je bedrijf of je leven. Van binnenuit verbonden met wat je aan het doen bent. Dat maakt je besluitvaardigheid en vol vertrouwen. Je weet je maar al te goed dat je tijd nodig hebt om te herstellen van de dingen die je doet. Om die lekkere flow vast te kunnen houden en te kunnen blijven doen wat echt goed voelt. Wil jij de balans behouden? Dan vind je in de retreat precies wat je nodig hebt. Het is een heerlijke dag vol aandacht voor jezelf, om je kompas te herijken en je te bezinnen op de koers die je vaart. Bewust je leven leiden vervuld met rust, vrijheid én het verschil kunnen maken.

My focus is different. My time is being invested on growth.”

Het is helemaal niet vreemd dat jij met jouw verlangens en de realiteit worstelt. Het zijn juíst de daadkrachtige mensen – mensen die er écht voor willen gaan – die zichzelf voorbij kunnen hollen. Te veel in de jaagstand die in onze maatschappij eerder regel dan uitzondering is: een maatschappij van voortdurend streven naar resultaten, targets, omzet, het halen van deadlines en het tevreden houden van klanten. Dit alles ten koste van aandacht, welbevinden en de tijd om te genieten om zo die batterij weer op te laden.  Met deze retreat gun je jezelf een hele dag voor jou. Waarin jij je samen met gelijkgestemden richt op jouw diepste verlangens en de dingen die er voor jou écht toe doen. Zo behoud je leiderschap in jouw leven en werk. En groei je verder op jouw eigen manier.

Succes is niet hetgeen jou gelukkig maakt. Positieve psychologie toont aan dat het andersom werkt: Als jij gelukkig bent, ben jij in staat om nog veel grotere successen te behalen.”

Wat de eendaagse retreat jou brengt

Aandacht om met jezelf te verbinden. Meer van jezelf zien. Je bezieling voelen. Samen zijn met maximaal 6 gelijkgestemden. Een heerlijke plek.  Reflecteren en delen wat er toe doet. Bezinnen. Mediteren. Verbinden met de natuur en het ritme van de seizoenen. Buiten zijn. Lunch. Genieten. Rusten. Ontspannen en herstellen. Zacht en krachtig.

Je checkt in bij je bezieling en dat is een wereld van verschil!

Wat kun je verwachten?

Je krijgt gedurende deze waardevolle en liefdevolle retreat-dag zowel praktische als diepgaande inzichten.

We werken met meditaties en awareness komt uitvoerig aan bod. De vraag: “Hoe wil ik me voelen?” is fundamenteel en leidend in deze dag. Ik werk heel bewust in een kleine groep van max. 6 personen, met veel aandacht voor jouw proces. We starten met een meditatie, die je helpt te voelen wat in dit moment aanwezig is. Deels laten we de dag ontvouwen vanuit wat er ontstaat. Je hervindt weer nieuwe energie en inspiratie waar je na deze dag mee verder kunt.

We gaan samen voor bezield leiderschap. In je bedrijf, je organisatie en je leven. Aandachtig en in alle rust de juiste keuzes maken voor je volgende stap, met bezieling als kompas.”
Dit is jouw persoonlijke check-in om om een leider van betekenis te zijn. In je werk. In je leven. Deze dag hernieuwt helderheid en daadkracht voor een betekenisvol en betrokken leven, met plezier, verbondenheid, positieve relaties en doelen en ambities die je écht wilt bereiken.”
- Nathalie

Wat levert het je op?

  • Je komt tot rust en laadt weer heerlijk op.
  • Je herijkt je kompas om krachtige keuzes te maken.
  • Je verbindt bewust met je positieve brongevoelens. Deze kunnen je gezondheid en performance enorm verbeteren. Ze verrijken je leven.
  • Je kunt genieten van dit moment.
  • Je blik verruimt, je wordt creatiever, besluitvaardiger & veerkrachtiger wanneer je regelmatig tijd makt om te ‘zijn’.
  • Als  leider van betekenis hervind je jouw energie.
  • Leven vanuit wat goed voelt verbetert de relatie met anderen.Zo laat je na deze dag anderen groeien op hun eigen manier met jouw betrokkenheid, nieuwsgierigheid en je ‘growth mindset’.

Wanneer:
Momenteel zijn er geen nieuwe data. Wil je je veder ontwikkelen neem dan contact op voor een individuele SoulSession.
De retreat kan ook incompany aan teams worden gegeven. Als je interesse hebt neem dan contact op.

Waar:
In het prachtige Zuid Limburg.

Hoe:
Bezinnen op je life design, je innerlijke kompas van bezieling en patronen. Voelen, exploreren, delen met elkaar.

De daad bij het woord voegen vanuit deze dag voor jouw persoonlijke call to action in leiderschap nemen. Een volgende stap maken in je ontwikkeling.  Helderheid en daadkracht voor een betekenisvol en betrokken leven. Met plezier en genieten, verbondenheid en positieve relaties en de doelen en ambities in je leven vorm geven.

Voor wie:
Daadkrachtige en ambitieuze leiders die het verschil maken voor anderen. Voor de wereld. En vandaag ook voor zichzelf. Je hebt het curriculum Bezield Leiderschap gevolgd, verlangt naar momenten van diepe zelfreflectie en leeft van binnen naar buiten.
Bezieling, nieuwsgierigheid, liefde, moed, verbinding en betrokkenheid raken jouw essentie.
We zijn samen met een kleine groep van max 6 personen.

“Ik zie mezelf als een nuchter mens en ik leef en werk veel vanuit mijn hoofd. Dat wil ik graag anders. Ik zoek naar meer verbinding met mijzelf en ik wil mogen leven vanuit verlangen.  Zodat ik ook de mogelijkheid heb om vanuit verlangen keuzes te maken en beslissingen te nemen. Voor mij heeft dat te maken met een gevoel van vrijheid. Nathalie heeft mij daar enorm bij geholpen. Nathalie is een geweldig, warm en liefdevol persoon. Als vanzelfsprekend creëert zij een fijne, veilige sfeer.

maartje-breepoel
Maartje Breepoel
For your succes only

“De ontvangst van Nathalie is hartverwarmend en ik voel me meteen op mijn gemak. Gedurende de gehele dag is haar warmte en rust voelbaar en aanwezig. Dit heb ik ervaren als een fijne basis om de focus bij mijzelf te houden en 100% aandacht voor het proces te hebben. Nathalie creëert ruimte, ruimte om te zijn. De wijze van en de afwisseling van bewustzijnsmomenten, visualisatie, meditatie, opdrachten met als kers op de taart de verzorging van de innerlijke mens, dragen bij aan deze inspirerende en waardevolle retreat. Deze dag heeft mij rust en energie gegeven, maar vooral ook focus op wat werkelijk belangrijk is. “

dsc_0216
Helen-Rose Joon
Act2support

“Ik heb de retreat  van Nathalie gevolgd en ze heeft me laten zien aan de hand van verschillende opdrachten hoe ik kan ondernemen op een manier die volledig bij mij past zonder concessies te hoeven doen. Een hele waardevolle dag onder de professionele en warme begeleiding van Nathalie. Echt een aanrader!”

dionne-hendriks-verhaal-1
Dionne Hendriks
Grenzen expert