Retreat

Voor ondernemers, professionals en leiders die een leven willen leiden waar ze ten diepste van houden

Jij bent succesvol, werkt keihard en leeft je passie. Je zit niet stil en bent voortdurend in actie. Wat je doet, doe je vol toewijding, en nog goed ook! Toch voelt het ergens niet zoals je zou willen. In alle activiteit en de waan van de dag, ben je waarschijnlijk te ver van je koers afgedreven. Je bent rusteloos en weet niet goed hoe je nu het beste verder kunt in je loopbaan, je bedrijf of je leven. Je hebt geen verbinding meer met wat je aan het doen bent. Dat maakt je besluiteloos en vreet aan je zelfvertrouwen. Je beseft je ook maar al te goed dat je tijd nodig hebt om te herstellen. Om de dingen te doen die er steeds niet van komen. Maar tegelijkertijd om die lekkere flow vast te kunnen houden en jouw successen te blijven bereiken. Wil jij de balans (terug)vinden? Dan is dit het moment om het anders te gaan doen! Kies voor een dag vol aandacht voor jezelf, om te werken aan een leven vol rust, plezier, balans én succes.

Hoe kan het dat daadkrachtige, intelligente mensen zoals jij
niet werken en leven zoals ze dat eigenlijk willen?”

Eigenlijk is het helemaal niet vreemd dat jij met deze verlangens worstelt. Het zijn juíst de daadkrachtige mensen – mensen die er écht voor willen gaan – die zichzelf voorbij hollen. Ze staan te veel in de jaagstand: voortdurend strevend naar resultaten, targets, omzet, het halen van deadlines en het pleasen van klanten. Dit alles ten koste van het eigen geluk en welbevinden en de tijd om te genieten om zo die batterij ook eens op te laden. Daarbij kunnen angsten en de gedachte ‘wat zullen anderen ervan denken’ je nog eens extra beïnvloeden om jouw koers te veranderen of die weg toch maar niet in te slaan. Met mijn retreat gun je jezelf een hele dag voor jou alleen: geheel gericht op jouw diepste verlangens en die zaken die er voor jou écht toe doen. Om zo weer leiderschap te nemen over jouw leven en werk. Zoals jíj dat wilt.

Succes is niet hetgeen jou gelukkig maakt. Positieve psychologie toont aan dat het andersom werkt: Als jij gelukkig bent, ben jij in staat om nog veel grotere successen te behalen.”

Wat de eendaagse retreat jou brengt

Mijn retreat gaat jou helpen om op te staan voor de verandering waar jij ten diepste naar verlangt. Je gaat de daad bij het woord voegen en doen waar je écht van houdt. Kortom: we gaan werken aan het design van jouw leven. Ik deel mijn wijsheid, kennis en expertise over life design, patronen en jouw innerlijke kompas van bezieling. Om je te leren en te laten ervaren hoe ook jij jouw leiderschap in je leven, bedrijf en werk een enorme boost kunt geven. Door te voelen, ontdekken en delen wat jij hoe wilt veranderen. Waardoor je gelukkiger bent met wat er is en succesvoller wordt in wat er kan zijn. Je komt terug bij je bezieling en dat is een wereld van verschil: beloofd!

We gaan samen voor bezield leiderschap. In je bedrijf, je organisatie en je leven. Vanaf vandaag ga jij weer de juiste keuzes maken, met bezieling als kompas.”

Wat kun je verwachten?

Je krijgt gedurende deze waardevolle en liefdevolle retreat-dag zowel praktische als diepgaande inzichten en nieuwe kennis. Mijn BEmethode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, mijn eigen ervaringen als Registerpsycholoog NIP en Senior Life & Work Coach en de positieve psychologie. De retreat is gebaseerd op o.a. de broaden-and-built theorie van Barbara Frederickson, The Desire Map van Danielle LaPorte en Voice Dialogue.

We werken met meditaties en awareness komt uitvoerig aan bod. De vraag: “Hoe wil ik me voelen?” is fundamenteel en leidend in deze dag. Ik werk heel bewust in een kleine groep van max. 6 personen, met veel aandacht voor jouw proces. We starten met een meditatie, die je helpt te voelen wat er voor jou echt toe doet. Verder werken we met een werkboek en enkele handige tools, waar je ook na deze dag mee verder kunt.

Dit is jouw persoonlijke call-to-action om leiderschap te nemen. Over je werk. Over je leven. Deze dag schept helderheid en daadkracht voor een betekenisvol en betrokken leven, met plezier, verbondenheid, positieve relaties en doelen en ambities die je écht wilt bereiken.”
- Nathalie

Wat levert het je op?

  • Je leert jouw super powers vrij te maken die je in vuur en vlam houden om vol te gaan voor het leven waar jij ten diepste van houdt.
  • Je ontwikkelt een kompas om krachtige keuzes en keuzes krachtig te maken.
  • Je gevoelens van geluk nemen toe, de verbinding met je partner, kinderen, familie en vrienden wordt intenser en liefdevoller. Positieve emoties kunnen je gezondheid enorm verbeteren.
  • Je kunt meer genieten in dit moment en in de toekomst. Want je ontwikkelt een levensstijl waarmee je een leven creëert en leidt dat helemaal past bij wie jij bent.
  • Je prestaties verbeteren, je blik verruimt, je wordt creatiever, succesvoller & veerkrachtiger.
  • Als ondernemer, leider of professional inspireer je anderen vanuit jouw betrokkenheid, nieuwsgierigheid en je positieve kijk op de zaken. Jij laat op deze manier jouw bedrijf, team, collega’s en samenwerkingspartners floreren. En het heeft zelfs positieve impact op je gezin, familie en vrienden die dicht bij je betrokken zijn.
  • Leven vanuit wat goed voelt verbetert ook de relatie met je klanten, omdat je van binnenuit geïnspireerd bent om waardevolle resultaten te bereiken met en voor je kanten. Dit ervaart de klant die daardoor graag met jou wil werken.

Wanneer:
Nieuwe data voor 2018 volgen op korte termijn

Waar:
In het prachtige Zuid Limburg.

Hoe:
Leren over life design, je innerlijke kompas van bezieling en patronen. Voelen, exploreren, delen met elkaar.

De daad bij het woord voegen vanuit deze dag voor jouw persoonlijke call to action in leiderschap nemen. Over je werk. Over je leven. Helderheid en daadkracht om voor een betekenisvol en betrokken leven, met plezier en genieten, verbondenheid en positieve relaties en de doelen en ambities in je leven vorm geven.
Gebaseerd op o.a. de broaden-and-built theorie van Barbara Frederickson, the desire map van Danielle LaPorte en meditatie en awareness.

Voor wie:
Daadkrachtige en ambitieuze ondernemers, leiders en professionals die het verschil maken voor anderen. Voor de wereld. En vandaag ook voor zichzelf.
Bezieling, nieuwsgierigheid, liefde, moed, verbinding en betrokkenheid raken jouw essentie.
We werken heel bewust in een kleine groep van max 6 personen. Je krijgt ruim de tijd en kunt intensief gebruik maken van mijn expertise. Ik wil dat deze dag voor jou echt impact heeft!

Jouw investering voor deze waardevolle dag:
€ 197,- excl. btw

“Ik zie mezelf als een nuchter mens en ik leef en werk veel vanuit mijn hoofd. Dat wil ik graag anders. Ik zoek naar meer verbinding met mijzelf en ik wil mogen leven vanuit verlangen.  Zodat ik ook de mogelijkheid heb om vanuit verlangen keuzes te maken en beslissingen te nemen. Voor mij heeft dat te maken met een gevoel van vrijheid. Sinds ik de retreat heb gedaan, weet én voel ik dat ik dit ook kan. Nathalie heeft mij daar enorm bij geholpen. Nathalie is een geweldig, warm en liefdevol persoon. Als vanzelfsprekend creëert zij een fijne, veilige sfeer. Hierdoor voelde ik mij volledig vrij en veilig om me kwetsbaar op te stellen, te voelen en los te laten. Ik ben heel dankbaar voor de manier waarop Nathalie mij geholpen heeft om dit proces in gang te zetten.  “Design the life you love”  het was voor mij echt een life changing moment!”

maartje-breepoel
Maartje Breepoel
For your succes only

“De retreat is een mooie reis. Het begint al bij aankomst en het moment dat de deur opengaat. De ontvangst van Nathalie is hartverwarmend en ik voel me meteen op mijn gemak bij haar. Gedurende de gehele workshop is haar warmte en rust voelbaar en aanwezig. Dit heb ik ervaren als een fijne basis om de focus bij mijzelf te houden en 100% aandacht voor het proces te hebben. Nathalie creëert ruimte, ruimte om te zijn. De wijze van en de afwisseling van bewustzijnsmomenten, visualisatie, meditatie, opdrachten met als kers op de taart de verzorging van de innerlijke mens, dragen bij aan deze inspirerende en waardevolle retreat. Deze dag heeft mij rust en energie gegeven, maar vooral ook focus op wat werkelijk belangrijk is. Waar kies ik voor in mijn leven en hoe wens ik dat ik mij profileer met mijn bedrijf. Ik raad je aan om voor jou zelf te ervaren wat het jou brengt, door op deze ontdekkingsreis te gaan met Nathalie. “Design the life you love!”

dsc_0216
Helen-Rose Joon
Act2support

“Ik heb de retreat  van Nathalie gevolgd en ze heeft me laten zien aan de hand van verschillende opdrachten hoe ik kan ondernemen op een manier die volledig bij mij past zonder concessies te hoeven doen. Een hele waardevolle dag onder de professionele en warme begeleiding van Nathalie. Echt een aanrader!”

dionne-hendriks-verhaal-1
Dionne Hendriks
Grenzen expert

Mag Bijzonder Eigen cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.