Terug naar de essentie
Basic Balance

bg6

Here we go!
Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap in verbondenheid met de natuur & het ritme van de seizoenen.

bg6

Basic Balance

Here we go! Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap in verbondenheid met de natuur & het ritme van de seizoenen.

Iedereen roept om meer vrouwelijk leiderschap

Ik roep: leer om vrouwelijk en mannelijk leiderschap in te zetten vanuit hun eigen waarde. Logisch toch? It’s natures way.

Ongeacht of je een man of vrouw bent fysiek gezien, jij bezit kwaliteiten van vrouwelijk en mannelijk leiderschap. Zijn en doen. Rust en actie. Intuïtie en cognitie. Creativiteit en routine. Focus en open mind.

BEWUSTZIJN
Misschien merk je dat je jouw mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten alleen nog niet bewust in kunt zetten. Of besef je dat je te weinig zicht hebt op wat je kwaliteiten en je bezieling zijn.

Geeft niks, het is nu eenmaal geen vast onderdeel van alle opleidingen die je al gevolgd hebt.

Persoonlijk leiderschap waarbij je bewust jouw sterke kanten inzet, is echter wel het begin van een heerlijk leven. Het brengt je de rust waar je naar verlangt. Brengt je thuis bij jezelf. Bij doen wat goed voelt, door helemaal jezelf te zijn. En zo creëer jij een betere wereld -voor jezelf en voor anderen. Vanuit meer moeiteloosheid, vervuld energie en flow.

WAAR WACHT JE NOG OP?
Leven vanuit je volledige potentieel maakt je gelukkig en succesvol in het doen van de dingen die er voor jou echt toe doen. Je zit super lekker in je vel en leeft in lijn met wat je werkelijke wilt. Are you ready to rock?

"Het zijn steeds kleine stapjes die ik zet. Ik neem moeilijke beslissingen met meer gemak, voel ik me er goed bij als ik niet met de grote stroom mee ga en doe wat ik echt zelf wil. En ik heb geleerd dat ik veel meer van kleine dingen geniet als ik mijn zintuigen en gevoel meer gebruik.
Van Nathalie leer ik op een heel ongedwongen manier mezelf te ontwikkelen – absoluut niet zweverig – door minder met mijn gedachten bezig te zijn en meer te doorvoelen. En ik leef meer in het NU."

"WIJ VORMEN EERST ONZE GEWOONTEN
EN DAN VORMEN ONZE GEWOONTEN ONS."

John Dryden

De Basic Balance brengt je terug naar jouw essentie.

Je houdt niet alleen van de natuur, jij bent als de natuur.
Net als ieder van ons. Alleen zijn we de verbinding soms een beetje kwijtgeraakt. Daar gaan we werk van maken. Aandacht en ruimte voor zowel rust als toegewijde actie. En samen met likeminded mensen verder groeien.

Bewust en rijk te leven vanuit wat er voor jou werkelijk toe doet. Eenvoudig groeien vanuit je essentie op een geheel natuurlijke manier. Zodat je een lekkere flow kunt leven en werken. Klinkt goed toch. Bijna te mooi om waar te zijn? 

Come join us in deze super voedende jaarcyclus waar we elkaar maandelijks ontmoeten. Eenvoud, tijd voor jezelf en bezinning staan. centraal. Waarin je kalmte én de energie je innerlijke vuurtje kunt ervaren. En het ritme van de natuur jou een leidraad biedt om je mooiste leven vorm te geven.

Geef jezelf de tijd en aandacht om bewust en liefdevol regie te nemen over je leven. Want in de waan van de dag is het makkelijk om jezelf en wat je werkelijk wilt uit het oog te verliezen. 

Ben je eraan toe om regie te nemen over je leven?

Krachtig in je eigen waarde te staan en jezelf verder te ontwikkelen
Moeiteloos het beste van jezelf naar buiten laten komen.
Persoonlijke ontwikkeling helemaal in sync met de werking van de natuur:
~ ontkiemen / lente
~ bloeien / zomer
~ oogsten / nazomer
~ loslaten / herfst
~ essentie /winter

basic balance

Wat de Basic Balance cyclus jou brengt

De Basic Balance Cyclus brengt je terug naar de essentie en naar je ware natuur. Mannelijk en vrouwelijk leiderschap leren kennen vanuit hun eigen waarde. Bewust betekenisvol en met succes regie nemen over je leven in het ritme van de seizoenen.

  • 10 maandelijkse bijeenkomsten van +/- 2 uur.

    Je ontwikkelt je in een kleine groep van gelijkgestemden. You’ll love it!

    Meditatieve en reflectieve bijeenkomsten gericht op actieve recovery van al je inspanning in je leven, als ook de ontwikkeling van je persoonlijke identiteit. De meditaties zijn een combinatie van ademhaling, lichaamsbewustzijn, aandachttraining, positieve psychologie en gebaseerd op het ritme van de seizoenen.

    Je leert gewaarzijn wat er in je omgaat, jezelf verruimen en je volle potentieel ontwikkelen. Waardoor je niet meer telkens terecht komt in dezelfde disfunctionele reacties en situaties, minder vastzit in je oude patronen en je jezelf niet langer beperkt tot wat je tot nu toe hebt ontwikkeld.

    Je ontvangt een prachtig en waardevol maand-werkboek, wekelijkse reflectie sheets en 10 opnames van de meditaties. Het werkboek is o.a. gebaseerd op het boek ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’ van Jaap Voigt. Life Long gebruik maken van de mogelijkheden die de natuur je brengt. It’s all yours!

bg3

Investering
Basic Balance

Ervaar de eerste Basic Balance sessie vrijblijvend voor €45,- excl. btw. Lokatie: Leopoldskerkje in Meerssen óf online via ZOOM vanuit je eigen gekozen plek.
Wil je verder gaan volg je de volledige Module Basic Balance jaarcyclus van 10 bijeenkomsten voor €450,- excl btw.*

Basic Balance vindt altijd plaats op de eerste vrijdag van de maand. M.u.v. schoolvakanties.

10 september 2021
01 oktober 2021
05 november 2021
03 december 2021

Heb je interesse om deel te nemen aan de Module Basic Balance?

Neem dan contact op en we bespreken telefonisch of deze cyclus jou brengt waar jij naar verlangt.

 

Winkelwagen
Scroll naar top