Basic Balance

Here we go! Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap in verbondenheid met de natuur & het ritme van de seizoenen.

Iedereen roept om meer vrouwelijk leiderschap. Ik roep: leer om vrouwelijk en mannelijk leiderschap in te zetten vanuit hun eigen waarde. Logisch toch? It’s natures way.

Ongeacht of je een man of vrouw bent  fysiek gezien, jij bezit kwaliteiten van vrouwelijk en mannelijk leiderschap. Zijn en doen. Rust en actie. Intuïtie en cognitie. Creativiteit en routine. Focus en open mind.

Je zet jouw kwaliteiten alleen nog niet bewust op in. En misschien heb je eigenlijk überhaupt weinig zicht op je kwaliteiten en je bezieling. Geeft niks, het is nu eenmaal geen vast onderdeel van alle opleidingen die je al gevolgd hebt. Persoonlijke leiderschap waarbij je bewust jouw sterke kanten inzet, is het begin van een heerlijk leven. Het brengt je thuis. Bij jezelf. Bij doen wat goed voelt.  En zo creëer jij een betere wereld! Vanuit meer moeiteloosheid, met energie en flow. Waar wacht je nog op?

Leven vanuit je volledige potentieel maakt je gelukkig en succesvol in het doen van de dingen die er voor jou echt toe doen. Je zit super lekker in je vel en leeft in lijn met wat je werkelijke wilt.  Are you ready to rock?

De Basic Balance brengt je terug naar de essentie. Naar jouw essentie natuurlijk. Jij houdt niet alleen van de natuur. Jij bent de natuur. 

Net als ieder van ons. Alleen zijn we het een beetje kwijtgeraakt. En soms voelt het alsof je je zelf bent kwijt geraakt. Daar gaan we werk van maken. Aandacht en ruimte voor zowel rust als toegewijde actie. En samen met likeminded people verder groeien. Bewust en rijk te leven vanuit wat er voor jou werkelijk toe doet. Verder groeien vanuit je essentie op een geheel natuurlijke manier. Zodat je een lekkere flow kunt leven en werken. Klinkt goed toch. Bijna te mooi om waar te zijn? 

Come join us in deze super voedende maandelijkse meetup waarin rust, tijd voor jezelf en bezinning centraal staan. Waarin je kalmte én de energie je innerlijke vuurtje kunt ervaren. En het ritme van de natuur jou een leidraad biedt om je mooiste leven vorm te geven.
En misschien wel het allerbelangrijkste:  jezelf de tijd en aandacht geven om bewust regie te nemen over je leven.Want in de waan van de dag is het makkelijk om jezelf en wat je werkelijk wilt uit het oog te verliezen.
 

Happiness is not something readymade. It comes from your own actions``
– Dalai lama

“Het zijn steeds kleine stapjes die ik zet. Ik neem moeilijke beslissingen met meer gemak, voel ik me er goed bij als ik niet met de grote stroom mee ga en doe wat ik echt zelf wil. En ik heb geleerd dat ik veel meer van kleine dingen geniet als ik mijn zintuigen en gevoel meer gebruik.
Van Nathalie leer ik op een heel ongedwongen manier mezelf te ontwikkelen – absoluut niet zweverig – door minder met mijn gedachten bezig te zijn en meer te doorvoelen. En ik leef meer in het NU.”
 

Ben je eraan toe om regie te nemen over je leven?

Krachtig in je eigen waarde te staan en jezelf verder te ontwikkelen
Moeiteloos het beste van jezelf naar buiten laten komen.
Persoonlijke ontwikkeling helemaal in sync met de werking van de natuur:
~ ontkiemen / lente
~ bloeien / zomer
~ oogsten / nazomer
~ loslaten / herfst
~ inkeer /winter

Wat de Basic Balance cyclus jou brengt

 • De Basic Balance Cyclus brengt je terug naar de essentie en naar je ware natuur. Mannelijk en vrouwelijk leiderschap leren kennen vanuit hun eigen waarde. Bewust betekenisvol en met succes regie nemen over je leven in het ritme van de seizoenen.

 

 • 10 maandelijkse bijeenkomsten van +/- 2 uur.
  • Je ontwikkelt je in een kleine groep van gelijkgestemden. You’ll love it!
  • Meditatieve en reflectieve bijeenkomsten gericht op actieve recovery van al je inspanning in je leven, als ook de ontwikkeling van je persoonlijke identiteit. De meditaties zijn een combinatie van ademhaling, lichaamsbewustzijn, aandachttraining, positieve psychologie en gebaseerd op het ritme van de seizoenen.
  • Je leert gewaarzijn wat er in je omgaat, jezelf verruimen en je volle potentieel ontwikkelen. Waardoor je niet meer telkens terecht komt in dezelfde disfunctionele reacties en situaties, minder vastzit in je oude patronen en je jezelf niet langer beperkt tot wat je tot nu toe hebt ontwikkeld. 
  • Je ontvangt een prachtig en waardevol maand-werkboek, wekelijkse refelctie sheets en 10 opnames van de meditaties. Het werkboek is o.a. gebaseerd op het boek ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’ van Jaap Voigt. Life Long gebruik maken van de mogelijkheden die de natuur je brengt. It’s all yours! 

BASIC BALANCE elke 1e vrijdag van de maand. 

Vanaf het moment dat de COVID regels het toestaan ontvang ik je graag in het prachtige Leopoldskerkje in Meerssen. Tot dit moment volg je dit programma online door Live aanwezig te zijn bij onze maandelijks ZOOM meeting van 10.00-12.00 uur: 

 • 2 april
 • 30 april (week eerder ivm meivakantie)
 • 4 juni
 • 2 juli

INVESTERING

 • De eerste Online Zoom sessie kun je in COVID lockdown vrijblijvend ervaren voor €15,- i.p.v. €25,-  
 • Wil je verder gaan volg je de volledige Online jaarcyclus van 10 bijeenkomsten voor €250,- excl btw.* 

Wil je graag live aansluiten in het Leopoldskerkje? Reserveer dan meteen jou spot.
Er is plek voor max. 12 wonderfull like-minded people!  Jouw investering: €450,- excl btw.

* Je kunt deze investering in je persoonlijke groei opgeven als scholingskosten, of bedrijfskosten indien je zelfstandig ondernemer bent.

Basic Balance begeleidt je elke maand door een ander thema om vanuit jouw bezieling diepgaand te groeien en van betekenis te zijn. Gebaseerd op het boek ‘leven & werken in het ritme van de seizoenen’ en mijn persoonlijke begeleiding van Jaap Voigt:

LENTE: ONTKIEMEN EN OPKOMEN
Februari – verdieping van de verbinding met je bron
Maart – bezieling en bron verbinden
April – wat dien je in de wereld te brengen?

ZOMER: BLOEIEN
Mei: eigen werking tot in de vorm uitdrukken
Juni: voluit aanwezig in de wereld
Juli: consolidatie van contacten in de buitenwereld; omgaan met tegenbeweging

HERFST: OOGSTEN EN LOSLATEN
Augustus: consolidatie; overzicht over externe verworvenheden
September: terugschakelen, rustig werken vanuit je bron
Oktober: balans opmaken, beschouwen en beoordelen; ordening

WINTER: INKEER EN TERUG NAAR DE KERN
November: loslaten van illusies; afbouw
December: afscheid nemen en afronden; rusten en mee-gaan
Januari: wat wil er door jou heen geboren worden.

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring