Basic Balance

Voor persoonlijke groei in verbondenheid met de natuur & het ritme van de seizoenen.

De jaarcyclus om te leven en werken in het ritme van de seizoenen. Ruimte, rust en daadkracht om samen met gelijkgestemden verder te groeien.
Bedoeld om bewust en rijk te leven vanuit wat er voor jou werkelijk toe doet.Om verder te groeien vanuit je essentie op een geheel natuurlijke manier. Zodat je een lekkere flow kunt leven en werken.

Jij bent van harte welkom voor een maandelijkse ochtend waarin rust, tijd voor jezelf en bezinning centraal staan. Waarin je kalmte én de energie je innerlijke vuurtje kunt ervaren. In relatie tot het ritme van de natuur die een leidraad biedt om je leven bewuster vorm te geven.
En misschien wel het allerbelangrijkste:  jezelf de tijd en aandacht geven om bewust regie te nemen over je leven.Want in de waan van de dag is het makkelijk om jezelf en wat je werkelijk wilt uit het oog te verliezen.
 

Happiness is not something readymade. It comes from your own actions``
– Dalai lama

“Het zijn steeds kleine stapjes die ik zet. Ik neem moeilijke beslissingen met meer gemak, voel ik me er goed bij als ik niet met de grote stroom mee ga en doe wat ik echt zelf wil. En ik heb geleerd dat ik veel meer van kleine dingen geniet als ik mijn zintuigen en gevoel meer gebruik.
Van Nathalie leer ik op een heel ongedwongen manier mezelf te ontwikkelen – absoluut niet zweverig – door minder met mijn gedachten bezig te zijn en meer te doorvoelen. En ik leef meer in het NU.”
 

Ben je eraan toe om regie te nemen over je leven?

Krachtig in je eigen waarde te staan en jezelf verder te ontwikkelen
Moeiteloos het beste van jezelf naar buiten laten komen.
Persoonlijke ontwikkeling helemaal in sync met de werking van de natuur:
~ ontkiemen / lente
~ bloeien / zomer~ oogsten / nazomer
~ loslaten / herfst
~ inkeer /winter

Wat de Basic Balance cyclus jou brengt

 • Geleide meditatie in het ritme van de seizoenen voor herstel van je body / mind /soul (geen ervaring met meditatie nodig).
 • Je ontvangt jouw persoonlijke Basic Balance werkboek met 12 maandelijkse modules. Je reflecteert aan de hand van de vragen in het Basic Balance werkboek. Het werkboek is o.a. gebaseerd op het boek ‘Leven en werken in het ritme van de seizoenen’ van Jaap Voigt.
 • Je ontvangt 10 opnames van de meditaties met de bijbehorende leidraad van de organische groei in de natuur. Ook waardevol om opnieuw te beluisteren als podcast en jezelf zo opnieuw in te tunen met het ritme van de natuur.
 • Optioneel: inspiratie in een besloten WhatsApp groep. En natuurlijk kun je samen met een andere deelnemer afspreken elkaar te inspireren gedurende de maand. Samen kom je verder.

BASIC BALANCE vindt elke 1e vrijdag van de maand plaats van 10.00-12.00 uur. In het prachtige Leopoldskerkje in Meerssen. 

 • 8 januari 2021
 • 5 februari
 • 5 maart
 • 2 april
 • 30 april (week eerder ivm meivakantie)
 • 4 juni

INVESTERING

 • De eerste sessie vrijblijvend ervaren voor €45,- * 
 • Wil je verder gaan heb je de keuze:
 •  Volledige jaarcyclus van 10 bijeenkomsten €450,-*
 • 5 bijeenkomsten €250,-*

* Deze bedragen zijn incl btw voor particulieren. Zakelijk is dit excl. btw. Je kunt deze investering in je persoonlijke groei opgeven als bedrijfskosten.

Wat is het verschil tussen de Basic Balance en de Mindful Moment jaarcyclus?

De Mindful Moment is een zeer kleine groep van maximaal 4 deelnemers. In deze groep wordt er uitvoerig aandacht besteed aan ieders individuele groeiproces in relatie tot heet ritme van de seizoenen.

 

De Basic Balance cyclus is een grotere groep waarin je vooral zelf werkt aan de vragen en plannen die het ritme van de seizoenen naar boven brengt. Je hebt een bewust moment voor reflectie, rust en herstel als ijk- en startpunt van je volgend acties. De energie van de groep draagt bij aan de verdieping van deze groei. De groep is groter, er is geen individuele begeleiding en de financiële investering lager.

 

Interesse of aanmelden?

Neem contact op via het formulier voor een kennismaking.  Na ontvangst van je mail neem ik op korte termijn contact met je op.

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring