Desire & Do

Bezieling als kompas

Herontdek rust, je innerlijke vuurtje en dat heerlijke gevoel van vrijheid. In dit individuele maatwerk traject hervind je je beste zelf, geven we jouw innerlijke kompas vorm en leer je hoe je je leven vorm geeft vanuit wat er voor jou écht toe doet.

Door bezieling als kompas te nemen begin je bij jouw werkelijke potentieel, talent en vakmanschap. Bezieling geeft zowel richting aan als zin in ons leven. Het maakt keuzes makkelijker en krachtiger.

Het progamma Desire & Do is een individueel programma waarbij je van binnenuit regie gaat nemen over je leven, je loopbaan, je bedrijf of de organisatie waaraan je leiding geeft.

In de 3 maanden van onze samenwerking leer je hoe je je lijf kunt inzetten om een positieve invloed te hebben op je gevoel, gedachten, gedrag en de bijdrage die je wilt leveren. We stellen jouw Inner Compass op en je leert hoe je dit kompas kunt inzetten om jouw leven en werk vorm geven.  Doen wat er echt toe doet. In dit moment en voor de toekomst.

Want door te werken met je Inner Compass heb je het vermogen verder te blijven groeien en niet (weer) in cirkels te blijven draaien. Trouw zijn en blijven aan je eigenheid. Zo ben je ook voor anderen een krachtig persoon die inspireert en hen laat groeien.

Weten hoe jij je wilt voelen is de krachtigste vorm van helderheid die je kunt scheppen”
– Danielle LaPorte

Wat kun je verwachten

Dit programma is heel geschikt voor jou als je een diep verlangen hebt om je leven en werk bewust vorm te geven door helemaal jezelf te zijn. Op jouw voorwaarden leven vanuit een gevoel van rust en vrijheid. Vol vertrouwen energiek in je eigen kracht staan. Minder beïnvloed en geleefd worden door omstandigheden en context.

Je bent bij Bijzonder Eigen op je plek wanneer je niet alleen op zoek bent naar tricks en vaardigheden. Jij wilt doen wat er voor jou écht toe doet.  En kijkt ernaar uit om hier zelf bewust regie over te kunnen nemen.

Ben onlangs begonnen, ook op mijn werk heel bewust mezelf te resetten voor een gesprek of vergadering door even te mediteren/bewust adem te halen. Heb veel aan je coaching gehad en pas het nog steeds toe.``
- Egbert Veen | Kantoor Directeur Wesselman Accountants | Adviseurs

Wat brengt Desire & Do jou?

Je verlangt naar meer energie, uitspreken waar je voor staat, leven vanuit wat echt goed voelt, leren loslaten, meer rust, ontspanning en gewoon simpelweg genieten. Je wilt weer goed voor jezelf zorgen en je niet langer verliezen in de ander. Leven vanuit je hart en je hoofd. in plaats van geleefd worden door je hoofd. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dan zonder jezelf uit te putten. Werken op een plek en met klanten die echt goed voelen. Waar je energie van krijgt en je zelfvertrouwen door groeit. Je wilt je lekker voelen over jezelf. Rust voelen en vrijheid. Want dat is voor jou ultiem: vrijheid!  Hoe heerlijk zou het zijn als je gewoon echt jezelf kunt zijn. Ongeacht wat een ander vindt, denkt en doet. Leven op jouw voorwaarden. Richting kunnen geven en moeiteloos kiezen om te doen wat goed voelt. En zo iets bij te dragen voor jezelf en voor een ander. Als professional, leidinggevende, ondernemern, partner-van, ouder, vriend(in),…. door simpelweg positief in het leven te staan.

“De andere werkvorm (interactief met innerlijk compas als duidelijk doel)… Prettige sfeer in jouw ruimte (geen kantoorgevoel) en voor mij een klik met jou als persoon. De combinatie met energetisch en vanuit diep voelen werken heeft zoveel gebracht. Ik vond de binding en extra contactmomenten gedurende het hele traject heel waardevol. Af en toe een reminder krijgen of aan het denken gezet worden…eerlijke spiegeling zonder oordeel te voelen.” Vera Gezondheidszorgpsycholoog en ondernemer

De door mij ontwikkelde BEmethode be | feel | reflect | do is richtinggevend voor jouw persoonlijk leiderschap. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de impact van mijn jarenlange expertise bij het begeleiden van betekenisvolle en wezenlijke persoonlijke groei en leiderschap. De methode kent een eenduidige opbouw en inhoud en biedt ruimte om te werken vanuit jouw natuurlijke proces zoals het zich in het moment ontwikkelt.

  1. Je leert je bewust je lichaam inzetten om meer te bereiken met meer gemak. Onderzoek uit de neurowetenschappen en psychologie  laat namelijk zien dat onze lichaamshouding en beweging invloed heeft op onze manier van voelen, denken en doen. Je leert hoe je in het hier en nu in enkele seconden kunt herstellen van stress naar flow. Eenvoudige interventies om jezelf te shiften van stress naar succes.
  2. We creëren bewust aandacht voor ervaringen in je leven waar jij dankbaar voor bent. En we duiken in de bron van jouw diepst verlangde gevoelens; jouw bezieling. Dit brengt ons bij jouw Inner Compass dat helder richting geeft aan hoe jij je (werk)leven vorm kun geven met je natural strenghts.  Zo wil je dat je doelen en intenties aanvoelen als je ze bereikt. Zo wil je dat de reis ernaartoe aanvoelt.
  3. Wanneer je Inner Compass helder is ben je in staat  krachtige keuzes maken en vorm te geven aan je leven vanuit wat je wél wilt.
  4. Je Inner Compass in actie! Je hebt een kompas om door je leven te navigeren. Het verbindt ‘je goed voelen’ met ‘doen wat er toe doet’. Na de finetuning van je Inner Compass  focussen we op waar je je leven naar toe wilt brengen. Vandaar uit kom je in actie. Desire & Do.

 

We beginnen met een telefonische kennismaking. In deze kennismaking bespreken we jouw verlangen en gaan we in op jouw ontwikkelingsvraag. Wil je weten wat Bijzonder Eigen – School voor Levenskunst voor jou kan betekenen?

Meld je dan aan via het formulier voor een telefonische kennismaking.  Na ontvangst van je mail neem ik op korte termijn contact met je op.

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring