Desire & Do

Bezieling als kompas

Individuele coaching is bedoelt om vorm te geven aan je leven, je loopbaan, je bedrijf of de organisatie waaraan je leiding geeft. Door bezieling als kompas te nemen begin je bij jouw werkelijke potentieel, talent en vakmanschap. Bezieling geeft zowel richting aan als zin in ons leven. Het maakt keuzes makkelijker en krachtiger.

WAAR WE OP FOCUSSEN:
Je kompas van bezieling is helder. Zo geef je vorm aan je (werk)leven vanuit je essentie. Jouw why-of-life. Je inner compass geeft je het vermogen verder te blijven groeien en niet (weer) in cirkels te blijven draaien. Bewust vorm geven aan je verlangen naar rust, balans en vrijheid. Trouw blijven aan je eigenheid. Zo ben je ook voor anderen een krachtig persoon die inspireert en hen laat groeien.

Weten hoe jij je wilt voelen is de krachtigste vorm van helderheid die je kunt scheppen”
– Danielle LaPorte

Wat kun je verwachten

We werken verder in dit coachingstraject op maat.  Groeien, vrijheid en bezieling zijn waar jij naar verlangt. We gaan in op de verlangens, processen en keuzes die je verder brengen in je life-design. Ik geef je rust, vertrouwen en laat je met mildheid groeien, zonder je te forceren. Ik enthousiasmeer en zorg er samen met jou voor dat je ten volste kunt gaan voor een betekenisvol leven. Geen trucjes of kunstjes, maar werken aan wezenlijke groei, op jouw tempo. Ik zie het als mijn taak om jou los te houden van disfunctionele gewoontepatronen die jou belemmeren om de leiding te nemen vanuit kracht, wijsheid en bezieling. Of je het nu wilt hebben over je persoonlijke leven, je werkleven, je bedrijf of de organisatie die je leidt: mijn 1 op 1 coaching verruimt jouw mogelijkheden en haalt je uit de bestaande patronen die jou tegenhouden om jezelf te hernieuwen.

Ben onlangs begonnen, ook op mijn werk heel bewust mezelf te resetten voor een gesprek of vergadering door even te mediteren/bewust adem te halen. Heb veel aan je coaching gehad en pas het nog steeds toe.``
- Egbert Veen | Kantoor Directeur Wesselman Accountants | Adviseurs

Wat brengt de 1-op-1 coaching je?

  • Rust, vrijheid en meer vanuit jezelf in het leven staan
  • Het verschil maken vanuit wat écht goed voelt
  • Een duidelijk inner soul compass voor krachtige levens-, loopbaan- of leiderschapskeuzes
  • Een fundament om op verder te bouwen
  • 6 face tot face sessies  van 1 tot anderhalf uur per sessie gedurende maximaal 6 maanden (online sessies zijn mogelijk)
  • Jij groeit en ontwikkelt je op een manier die bij jou past. #growyourownway
  • Actief herstel ter verbetering van je welzijn en besluitvaardigheid is een wezenlijk onderdeel van het proces van groei.
  • Practice what you preach: Ik kies ervoor om intensief en met volledig focus een beperkt aantal klanten te begeleiden in hun natuurlijke groeiproces. Ik investeer actief mijn recovery, bezieling en persoonlijke groeiproces. Zo krijg jij het beste van mij om jou te laten groeien.

We beginnen met een telefonische kennismaking. In deze kennismaking bespreken we jouw verlangen en gaan we in op jouw ontwikkelingsvraag. Wil je weten wat Bijzonder Eigen – School voor Levenskunst voor jou kan betekenen?

Meld je dan aan via het formulier voor een telefonische kennismaking.  Na ontvangst van je mail neem ik op korte termijn contact met je op.

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring