1-op-1 coaching

Bezieling als kompas

Je bent tevreden over je leven en je werk. Jij leeft je leven op jouw manier. Je haalt het beste uit jezelf. En wilt vrij zijn om te doen wat echt goed voelt. Over het algemeen heb je het allemaal goed voor elkaar, maar je merkt dat het op specifieke gebieden toch wringt. Je blijft maar altijd ‘ja’ zeggen, komt steeds in dezelfde valkuilen terecht, raakt te snel verstrikt in emotie of blijft maar hangen in reactief leiderschap terwijl je zo graag proactief zou willen werken.

Je verlangt er daarom naar om te sparren over je dagelijkse gang van zaken, zowel in je leven en je werk. Om terug te komen bij je essentie. Jouw why-of-life. Omdat je wilt groeien en niet in cirkels wilt blijven draaien. Je wilt niet meer alsmaar blijven rennen. Terug naar vrijheid. Creatief en in een stroom van moeiteloosheid werken. Energiek en vol zelfvertrouwen. Anders leven dan je tot nu toe deed. Je bent op zoek naar een sparringpartner die je waardevolle inzichten kan geven waar je direct mee verder kunt.

Weten hoe jij je wilt voelen is de krachtigste vorm van helderheid die je kunt scheppen”
– Danielle LaPorte

Wat kun je verwachten

Ik bied je een intensief en exclusief coachingstraject op maat. Voor ervaren ondernemers, professionals en leiders die van betekenis willen zijn. Groeien vrijheid en bezieling zijn waar jij naar verlangt. We gaan in op de verlangens, processen en keuzes die je verder brengen in je life-design. Ik geef je rust, vertrouwen en laat je met mildheid groeien, zonder je te forceren. Ik enthousiasmeer en zorg er samen met jou voor dat je ten volste kunt gaan voor een betekenisvol leven. Geen trucjes of kunstjes, maar werken aan wezenlijke groei, op jouw tempo. Ik zie het als mijn taak om jou los te krijgen van disfunctionele gewoontepatronen die jou belemmeren om de leiding te nemen vanuit kracht, wijsheid en bezieling. Of je het nu wilt hebben over je persoonlijke leven, je werkleven, je bedrijf of de organisatie die je leidt: mijn 1 op 1 coaching verruimt jouw mogelijkheden en haalt je uit de bestaande patronen die jou tegenhouden om jezelf en jouw bedrijf te vernieuwen.

Ben onlangs begonnen, ook op mijn werk heel bewust mezelf te resetten voor een gesprek of vergadering door even te mediteren/bewust adem te halen. Heb veel aan je coaching gehad en pas het nog steeds toe.``
- Egbert Veen | Kantoor Directeur Wesselman Accountants | Adviseurs

Wat brengt de 1-op-1 coaching je?

 • Doen wat écht goed voelt! Met succes
 • Één op één exclusieve en intensieve coaching gedurende 6 maanden
 • Een duidelijk kompas voor krachtige levenskeuzes
 • Een fundament om verder te bouwen
 • 6 face tot face sessies  van 1 tot anderhalf uur per sessie. (online sessies zijn mogelijk)
 • Neurotransmitter Assessment bij aanvang van het traject. Brengt je natural strengths bij ons in beeld en laat zien waar actie nodig is om echt te groeien
 • Jij werkt: aan jouw groei en informeert mij wekelijks mail over je ontdekkingen en waar je staat. Ik reageer: liefdevol, pakkend en groeigericht.
 • Meditatie, awareness en ademhalingsoefeningen zijn onderdeel van het proces van groei
 • Je kunt me ten alle tijden mailen en je vragen voorleggen. I’m all yours.
 • Investering: €1.785,- excl. btw

We beginnen met een telefonische kennismaking. In deze kennismaking bespreken we jouw verlangen en reden om te kiezen voor 1-op-1 coaching. Jij kunt dan alle vragen stellen die je hebt en we bespreken of dit traject je brengt waar jij naar verlangt.

Meld je aan via het formulier voor een kennismaking.  Na ontvangst van je mail neem ik op korte termijn contact met je op.

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Mag Bijzonder Eigen cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.